بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ژنتیکیه. بستگی به موهای خودت و شوهرت داره. بابای من موهاش کم پشت بود ولی مامانم پر بود. من به مامانم رفتم و موهام پر شده ولی داداشم حد وسط مامان و بابا شده
هیچ چیز خاصی نخور عزیزم . حالا اگه جای موی سر موهای بدنش پرپشت شد چی😯
درست مثل دختر من ماشالا موهای سرش که تل و گیره میخواست😘موهای کل بدنشم اینقد زیاد بود پیشونیش انگار موکت مو بود😂اما خب ریختش اما باز پرمو حساب میشه.دست و پاهاشو دیگه نگم براتون اپلاسیون لازمه😂
پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤
نوزاد کچل که بامزه تره ولی هرچی بزرگتر شه موهاشه که زیباترش میکنه
عزیزم ژنتیکیه.من موهام فوق العاده پرپشته.همیشه آرایشگرها میگن اندازه سه نفر موداری.تو بارداریم هم خوراکم عالی بود.هرچیز مفید که تو دنیا بوده خوردم ولی موهای پسرم به باباش رفته.معمولیه.تازه پوست سرش دیده میشد باتیغ تراشیدم یه کم بهترشده.
بفکر قوت بدنش باش نه موهاش چیزای مقوی بخور بدنش سفت شه ومریض نشه اصلا موکه درمیاره بالاخره
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن