2777
2789
عنوان

یعنی بیشور ترین جاری مال منه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 25 پست
خب حالا چه چیز مهمیه که انقدر هردو اصرار دارید پنهان کنید؟

عزیزم از کل زندگیم باخبره هر روز زنگ میزنه میگه خب ادم میسوزع دیگه ب اون چ ربطی داره جواب ندازنی پیام میده کجایی جواب نمیدی 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زنداداشم به مامانم میگفته جنسیت بچه ی نازنین چیه میخام براش جوراب بگیرم اونم از این مارمولکهاست ...

منم از اون مارمولکاام

این نی نیمو انقدر نمیگم بهشون تا شکمم بیاد بالا بعدبازم گفتن بارداری میگم نه😂

تا بسوزن بفهمن سوزوندن بده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

که چی بشه حنسیت بچه رو نمی گن بالاخره یا دختره یا پسر. اگه بقیه بدونن از شکمش فرار میکنه؟ دیگه این مخفی کاریا خیلی خز شده والا

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
که چی بشه حنسیت بچه رو نمی گن بالاخره یا دختره یا پسر. اگه بقیه بدونن از شکمش فرار میکنه؟ دیگه این م ...

آخه جالب اینجاس بارداریشون رو هم مخفی میکنن یا جنسیت رو اشتباه میگن خاله ی همسرم باردار بود من از مادر شوهرم پرسیدم جنسیتش چیه گفت عزیزم مانمیپرسیم در حالی که فرداش شوهرم اومد گفت پسره الان که حامله ام مادر شوهرم از اول کچلم کرد جنسیت بچه چیه از روزی که فهمید همه جا جار زد حامله ام ولی حاملگی خواهرشو ازم پنهون میکرد

با این پنهون کاریا فقط و فقط فشار روحی واسه خودتون درست میکنین آخه دیگه جنسیت بچه چیه که این همه جنایی میکنین قضیه رو. اتفاقا من به اینایی که پنهان کاری میکنن اول کار میگم که بدونن این چیزا سر سوزنی برام مهم نیس