خودش بقران جنسیت بچه اش رو تا روزی ک ب دنیا بیاد بقران حتی ب مادر شوهرم نگفت . الان هر روز زنگ میزنه از مادر شوهر من اطلاعات خونه ی منو میکشه . نکبت بیشور رو اعصابمه همه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
که چی بشه حنسیت بچه رو نمی گن بالاخره یا دختره یا پسر. اگه بقیه بدونن از شکمش فرار میکنه؟ دیگه این م ...
آخه جالب اینجاس بارداریشون رو هم مخفی میکنن یا جنسیت رو اشتباه میگن خاله ی همسرم باردار بود من از مادر شوهرم پرسیدم جنسیتش چیه گفت عزیزم مانمیپرسیم در حالی که فرداش شوهرم اومد گفت پسره الان که حامله ام مادر شوهرم از اول کچلم کرد جنسیت بچه چیه از روزی که فهمید همه جا جار زد حامله ام ولی حاملگی خواهرشو ازم پنهون میکرد
با این پنهون کاریا فقط و فقط فشار روحی واسه خودتون درست میکنین آخه دیگه جنسیت بچه چیه که این همه جنایی میکنین قضیه رو. اتفاقا من به اینایی که پنهان کاری میکنن اول کار میگم که بدونن این چیزا سر سوزنی برام مهم نیس