2777
2789
عنوان

همین الان به چی فکر میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 140 پست

به پدرشوهرم 😊امشب زنگ زد بهم کلی عذرخواهی کرد که عروسیمون نیومده بود(پارسال)البتع ادیتم نمیکرد قبلا ولی خب همچین خوبم‌نبود .امشب زنگ زد کلی عذرخواهی کرد به همسرمم گفته برای خانومت ماشین خریدم بیاین ببرین هم کادو تولدش که مرداده هم کادوی رفع دلخوری 😊😊خیلی خوشحالم کرد برام‌خیلی ارزش داشت که اومد معذرت خواهی کرد خیلی حس وحالم بهش عوض شد

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خواب فکر میکنم ولی خوابم نمیبره از فکر و خیال اینده و اینده بچم و.....

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

به آینده ی نامعلومی که دارم..نمیدونم چیکار کنم.شوهرمم کم اورده.بدون سرمایه نمیدونه چیکار کنه تاکی برا بقیه کار کنه.به بچه فکر میکنم الان که اگه داشتم الان خوابیده بود کنارمون.کاش پول داشتیم😔😔

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
به اینکه ظهر خوابیدم و الان خوابم نمیادش و فردا صبح سر کار چرت میزنم و خمیازه میکشم 🤨

فقططط کتاب

یه کتاب باز یه صفحه نخونده میری تو خواب عمیق

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
به آینده ی نامعلومی که دارم..نمیدونم چیکار کنم.شوهرمم کم اورده.بدون سرمایه نمیدونه چیکار کنه تاکی بر ...

الهی عزبزم💙💙💙

زندگی روی یه پاشنه نمیچرخه هیچوقت 😊

غصه نخور و انرژی داشته باش 💪

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
فقططط کتاب یه کتاب باز یه صفحه نخونده میری تو خواب عمیق

خیلی امتحان کردم این کارو واسه من تاثیر نداره من هیچوقت نباید ظهرها بخوابم امروزم اتفاقی جلو تلوزیون خوابم بردش 😩