2777
2789

سلام خانوما خیلی خلاصه میگم من و یه اقایی همو میخوایم و حالا که اومده خاستگاری بابام ب دلایلی مخالفه..امشب زنگ زدم به یه خانومی که فال گیر و دعا نویسه..اسم خودمو و عشقمو گفتم بهش و برام سرکتاب باز کرد..گفت تو خیلی غرغرو و حساسی و عصبیم هسی و تند میری(((دقیقاااا درست گفت اصن از تعجب شاخ دراوردم)))گف اون اقا خیلی خوبه اخلاقاش و سربه زیر و آرومه و خیلی دوستت داره ولی تو با اخلاقات باید مواظب باشی که از دستش ندی

خلاصه یکم دیگ حرف زد ک همشو قبول داشتم

بعد گف بختت بسته است و چه با این اقا چه با هرکس دیگه ای..باید بختتو باز کنی و بعد دعا بدم بهت برا راضی شدن بابات

از وقتی گفت بختت بستس دلم هری ریخت خیلی حالم بده ینی واقعا راست گفته؟شما بودید اعتماد میکردید؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم

وقتی به قدرت خدا اعتقاد داشته باشی و بدونی دست خدا بالای تمام دست هاست و از خدا درخواست بکنی مطمئن باش خیلی قشنگ تر و تاثیر بیشتر داره تا دعای کسی ک معلوم نیست کیه می خواد واست بنویسه

اگه به قرآن اعتقاد داشته باشی سحر و جادو تو قرآن اومده که وجود داره ولی قدرت خدا از همه ش بیشتره 

آیدا ی شعر ها

بهتر بجای زنگ زدن به دعا نویس بشینی با پدرت صحبت کنی و دلایل مخالفتش رو بشنوی  و اگه مشکلی هست توضیح بدی واسش ، بالاخره پدرت صلاحت رو میخواد . اون دعا نویس هم به هر حال به مشتری نیاز داره و باید یه چیزی بگه که بری دنبالش دیگه 

فالگیرا فقط بلدن به دخترای مجرد بگن بختت بسته است و با این بهانه پول بگیرن اصلا به این حرفشون اعتنا نکنین. زمانی که قسمت باشه همه چیز خود به خود روی روال میوفته و خیلی راحت انجام‌میشه

زندگی سخت است اما من از آن سخت ترم  
بهتر بجای زنگ زدن به دعا نویس بشینی با پدرت صحبت کنی و دلایل مخالفتش رو بشنوی  و اگه مشکلی هست ...

اره درست میگی واقعا..ینی نگرانیم بیخوده؟اخه دیدم همه چیمو درستشو گفت واسه همین نگران شدم

فالگیرا فقط بلدن به دخترای مجرد بگن بختت بسته است و با این بهانه پول بگیرن اصلا به این حرفشون اعتنا ...

واقعا؟شما دیدی ک اینطوری بگن به همه؟ینی نگران نباشم؟

ببین عزیزم وقتی به قدرت خدا اعتقاد داشته باشی و بدونی دست خدا بالای تمام دست هاست و از خدا درخواست ...

مرسی ازت حرفات ارومم کرد مهربون..اصلا ینی درگیر حرفاش نشم؟

مرسی ازت حرفات ارومم کرد مهربون..اصلا ینی درگیر حرفاش نشم؟

نه عزیزم به قول پدرم اینا اگه می تونستن کاری بکنن واسه زندگی خودشون می کردن که هیچ کدوم زندگی درستی ندارن😒

سعی کن‌ یکم ترجمه قرآن رو بخونی تا آروم تر بشی  

آیدا ی شعر ها
چیکار کنم بنظرشما؟اصن ی حال خیلی بدی دارم همش نگرانم

به نظر من اگه بهش اعتماد داریت بده در کتاب باز کنه برات شاید راست بگه من شنیدم بعضی ها از راه دشمنی که با طرف دارن بختشو میبندن چیز ترسناکی نیس بده برات دعا کنه بعدم ار ش بخواه بهت بگه کی اینکارو کرده  ادمهای خدا نشناس زیادن