سمنو، جو پرک، شیر ، شنبلیله، رازیانه، تخم شربتی، آب هویج، آب جوش خنک شده، دلستر،آب سیب، ماش،دال عدس،برنج،اینا یادم بود
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من چون بچم ماههای اولشه شیر نمیخورم ولی آش زیاد میخورم توش ماش و دال عدس برنج پودر سبوس برنج پودر جوانه گندم اسفناج و گشنیز فقط میریزم گشنیز ضد نفخه با آب قلم یا آب مرغ خیلی خوبه هم وزنم کم میشه هم بچه خوب وزن میگیره شیرمو مشهود زیاد میکنه ماستم میریزم موقع خوردن چون عشق سمنو هستم سمنو زیاد میخورم چای خییلی کمرنگ با خرما اینا قشنگ پوشش میده ولی جو و شیر و کاهو و دلسترو هنوز جرات نکردم بخورم یکی دو ماهم صبر میکنم هر چیزی که احساس کردی نفخ داره زودی عرق نعنا بخور با نبات داغ اب هویجم عالیه
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱