2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم انشاء الله خدا یه نینی خوشجل و سالم بذاره تو بغلت 

عزیزمی،باهمدیگه ان شاالله.من هنوز تو شهر خودم دکتر ندارم،مرکز بهداشت هم به گوشم خورده،اما نمی‌دونم اجباری هست یا نه،واکسنی چیزی داره این دوران؟من هیچی نمی‌دونم.به شدت سرم گرم هست به درس خوندن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
دکترم گفت اگه زیاد شد بیا چون من اسپرین مصرف میکنم این مقدار کم زیاد جای نگرانی نداره 

منم آسپرین دارم و یک آمپول زیر جلدی رقیق کننده خون هرروز میزنم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
ببخشید هماتوم چی هست؟

هماتوم لخته ی خون هست که اصطلاحا میگن خونریزی پشت جفت.مال من زیر ساک بارداری بود همین آمپول و شیاف پروژستورن باعث شد جذب بشه و از بین بره.این روزا خیلیا دچار هماتوم میشن اول باردرای فقط مختص ivf نیست طبیعی ها زیاد شده بینشون

من خونریزی ندارم،لک قهوه ای،روی دستمال فقط.لباسم تمیز هست.

منم اولش لك بود بعد يهو شد آب خون تا آمپول زدم قطع شد جالب اينكه تو سونو هيچ مشكلي نبود خداروشكر

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻