2777
2789
عنوان

اسم دخترونه مذهبی و به روز پیشنهاد میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که بحث اسم شده یه خاطره بگم خلقتون باز شه

تو مدرسه یه دانش آموز بود به اسم تکذبان بعد مادرش گفتیم چرا این اسمو گذاشتی گفت قرآن رو باز کردیم این کلمه اومد 

من میگم مادر و پدر هیچی اصلا بیسواد ولی اون مامور ثبت احوال اینقدر شعور نداشته این اسمو تو شناسنامه بچه ننویسه؟

پ ن :تکذبان یعنی دروغگویان

درسته اما یه جور باید همسرم و راضی کنم اون خیلی اصرار داره اما به عقیده خودم باید اسمی رو بچه بزاری ...

من مذهبی نیستم اسم مذهبی هم نزاشتم ولی اسامی مذهبی زیادی هست که هم خوب تلفظ میشن هم معنی زیبایی دارن به سلامتی به دنیا بیاد دختر خوشگل

درسته اما یه جور باید همسرم و راضی کنم اون خیلی اصرار داره اما به عقیده خودم باید اسمی رو بچه بزاری ...

بذار سارا اسم ساده و شیک

هم ی جورایی اسم مذهبی

هم اسم بین المللی 

هم اینکه عجیب غریب نیست

هیچ وقت هم از مد نمی افته

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید