2777
2789
پرسیدم چی شده؟ دیدم یه بچه  یک ساله تو ماشین داره گرییهههههههه افتضاح می کنه.

وای یک ساله؟😤😤😤چطور از دلش میاد 

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روزی که اومدم توی این سایت،متوجه شدم تعداد چشمگیری از مردم، از گردن به بالا تعطیلن

( کسی به خودش نگیره لطفا)

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
نگو مادر عزیزش تو این آفتاب بچه رو گذاشته تو ماشین در رو قفل کرده رفته تو بیمارستان

واااا

همین پارسال یه بچه اینطوری مرد!!!

نمیفهمم فقط تولید مثل مهمه؟! نباید مراقبت کرد از بچه؟ خوشبحال حیوون که لااقل غریزی این چیزا رو بلده!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
واااا همین پارسال یه بچه اینطوری مرد!!! نمیفهمم فقط تولید مثل مهمه؟! نباید مراقبت کرد از بچه؟ خوشب ...

دقیقا فقط از لحظه دیدنش و اون خنده وقیح مادرش تا لحظه نشستنم تو ماشین همینطور فحش میدادم زیر لب!

من باورم نميشه🙄

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
خارج از کشور همچین صحنه ای رو پلیس میدید بچه رو از والدینش می گرفت! وای که چه بچه ناز و بور و خوشگل ...

زنگ نزدي١٢٣؟؟؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
من باورم نميشه🙄

منم باورم نمیشد اصلاااا... چقدر یه نفر باید مغز خر خورده باشه

هیف نشد وایسم ازش بپرسم پیش خودش چی فکر کرده؟

مثلا بچه اش خواب بوده گفته باشه یه دقه میرم میام سریع؟ یا چی؟

زنگ نزدي١٢٣؟؟؟

من صحنه رو دیدم مامانش داشت بر می گشت از بیمارستان... لحظه ای که بچه رو در آورد اونجا بودم.

اون دو تا نگهبانی که داشتن پنجره ها رو به زور پایین می کشیدن گفتن که مامانش گذاشتتش و رفته

من به قدری هول کرده بودم که دست پسرمو دادم به باباش رفتم سمت ماشین زنه که دیدم خودش داره میاد خبر مرگش

من صحنه رو دیدم مامانش داشت بر می گشت از بیمارستان... لحظه ای که بچه رو در آورد اونجا بودم. اون دو ...

واي طفلي بچه.من يك لحظه هم نميتونم تو ماشين بمونم زير افتاب.حتي اگه شيسه ها پايين باشه

واي طفلي بچه.من يك لحظه هم نميتونم تو ماشين بمونم زير افتاب.حتي اگه شيسه ها پايين باشه

باورم نمیشد که گریه کردم به خاطرش.حتی تصور حس ترس و گرمایی که اون بچه داشت عذابم داد اشکمو در آورد😭