2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 92 .... عکس و خاطره تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 260668 بازدید | 6456 پست
تولد مهراد جونی مبارکککککککککککککک مریم جون ایشالله که خوب میشه تا اون موقع علی پاشا که یه هفته ای خیلی بهتر شده امروز احساس کردم بخیه هاش هم داره جذب میشه فقط همچنان پمپرز بزرگتر میبندم براش و مدام تعویضش میکنم و با پماد ad چرب میکنم علی پاشا رو فقط تو بیمارستان وتا موقعیکه آوردیم خونه باز گذاشته بودم بعدش همون روز پمپرز سایز 6 براش بستم اما خیلی خیلی شل و شلوار هم پاش نکردم یه زیر دکمه دار بلند که تا روی زانوش میومد پوشوندم چون دامن مسخره ای که همسری داده بود بدوزن واسش راسته بود خخخخخخخخ اصلآ توش بند نمیشد من از هرکی شنیدم از همون اول پمپرز کردن چون اصلآ نمیشه باز گذاشت علی پاشا جون که اساسی روی من بینوا خرابکاری کرد نمی دونم چرا رو باباییش نکرد که دل منم خنک شه
Lilypie Second Birthday tickers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به نظر منم نباید خیلی شلو غش کرد اینجا رسمه که ختنه سورون هم میگیرن اما من حوصله اینکارا رو ندارم دوس دارم بزرگتر که شد ایشالله چند ساله دیگه یه تولد درست وحسابی براش بگیرم که به خودشم خوش بگذره
Lilypie Second Birthday tickers
تولد همه ی نی نی های اردیبهشتی مبارک مامانای باسلیقه که میخواین یه تولد تووووووپ برای نی نی های ناز بگیرین عجله کنین.برای سفارش بیسکوئیتهای تم دار شهرنوش وقت زیادی ندارینا! قبل سفارش به هرجای دیگه اول بیسکوئیتهای مارو ببینین. مطمئنم جایی نمونه شو ندیدین http://shahrnoosh92.blogfa.com/
طراح و مجری تم های تولد,کوکی های هماهنگ با تم http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25364 "واتساپ,هایک,تلگرام,...09362147690"