2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 92 .... عکس و خاطره تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 260669 بازدید | 6456 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستاره روشن جون کلی واسه عل پاشای نازنین ناراحت شدم بهش مسکن نمیدی دردشو اروم کنه دکتر راجع به ختنه چی گفت بهتون دردش چند روز طول میکشه ببخشید اینقدر سوال کردم ولی اگه ممکنه بازم برام بگووووووووو
ستاره جون خوبه که تو بیهوشی ختنه شد اون موقع که محمد مهدی رو ختنه کردیم انقدر بچم گریه میکرد یادم میفته جیگرم میسوزه تا همون شب دردش آروم شد البته بچه ها که کوچیکترن ختنه میشن دردو کمتر حس میکنن هرچی میگذره سخت تر میشه
CafeMom Tickers
مریم جون مسکن ایپوپروفن واستامینوفن وپریمتازون میدم اما واسه بچه من اثر نداره همیشه همین جوریه بچه از همون لحظه ای که لباساشو درآوردیم فهمید یه خبریه وقتی ازبغلم گرفتنش گریه هاش قابل کنترل نبود دو تا دستاشو نامردا سوراخ سوراخ کرده بودن تا رگ بگیرن اخرم نتونسته بودن از پاش گرفتن بچم تا کی صدای زجه اشو میشنیدم الهی بمیرم خیلی زجر کشید گرچه پرستارش آشنا بود و میگفت اول ماسک بی هوشی رو گذاشتیم بعد رگ گرفتیم وگرنه بچه طاقت نمیاورد اما من باور نکردم چون صدای بچم تا کی به کی تو گوشم بود خیلی بد بود خیلی بدترین روز عمرم بود بعدشم که تا من بخوام بهش شیر بدم اینقدر گریه کرد که حد نداشت بچم از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر گشنه مونده بود الهی بمیرم ... اما خدا رو شکر روز سوم باندش افتادو از اون موقعه دیگه راحت شد فقط موقعه تعویض پمپرزش یکم ناراحتی میکنه که اونم الان کمتر شده ایشالله تا هفته دیگه بهتر میشه تولدشم دیرتر میگیرم 1 شنبه 31 ام تولدشه جمعه میگیرم که خوبه خوب بشه ............ مرسی دوست جونا که نگرانه علی پاشا بودید نینی گلیها روببوسید ومراقبشون باشید
Lilypie Second Birthday tickers
جان دلم علی پاشا ستاره روشن جون بلاخره یه همچین روزی رو ما پسردارا باید تجربه کنیم چه برای بچه یک روزه چه شش ساله بنظره من هرچی کوچیک تر باشند بهتره توی سه سالگی دیگه همه چی رو کامل درک میکنه و سختتره شوهره منم میگه الان ببریمش و من باید تحملم رو ببرم بالا و انشالله اینکارو زودتر انجام بدیم راستی تولد گل پسرت مبارک ایشالله صدساله بشه زیر سایه پدر و مادر مهربونش
فندق جون چون بی هوشی داشت دیگه مریم جون ایشالله که خیره گرچه اینم بگم وقتی این ماجرا ها تموم شد و چند روزی که گذشته و بچم سرحال شده انگار یه بار بزرگ از دوشم برداشتن دیگه خیالم راحت شد که همه کابوسام تموم شد شما هم برو انجام بده ولی به نظر من با بی هوشی باز کمتر می فهمن کمتر اذیت میشن علی پاشا که همه چی رو متوجه میشه اگه با بی حسی بود نمی دونم چه بلایی بسرمون میومد چون همین جوری هم فقط از من گرفتنشو بعد از به هوش اومدن هم پیشش نبودم تا بیارنش بیرون بچم تا چند روز پر خاشگر و لجباز شده بود معلوم بود که تو روحیه اش تا ثیر داشته ، باز هم هر جور صلاح می دونی ایشاله که بسلامتی کیان جون هم دوماد شه خخخخخخخخخخخ
هوراااااااااااااااااااااااااااااا پسرم یکساله شد تولد مانلی جونم مبارک باشه مریم جون 400 تومن هزینه دستمزد دکتر شد و چون بیمارستان هم با بانک همسری قرارداد داشت خیلی کم شد فکر کنم حدود 100 تومن و دو ساعت بعد از عمل مرخص شد کلا ساعت 2 رفتیم بیمارستان که همون موقعه بردنش اتاق عمل و ساعت 5 و نیم هم مرخص شد ایشالله بسلامتی کی میخوای کیان جون رو ببرید ؟
تولد علی پاشا رو جمعه میگیریم که کاملآ خوب شده باشه گرچه 2 روزی میشه که شلوار می پوشونمش و یه لحظه هم دیگه نمیشینه اما گفتیم بهترشه بعد گرچه تولدشم فقط خونواده منو همسری دعوتن به علاوه خاله ام اینا خیلی مختصر میگیرم براش اما خب همونم دوس دارم بهش خوش بگذره عکساشم در اولین فرصت میزارم ان شاالله ...........
بازم تولد علی پاشای عزیز مبارک به سلامتی ایشالله ممنون از پاسخت کیان هفته ی دیگه نوبت دکتر اطفال و قلب داره بعد اون ایشالله میبرمش پیش دکتر متخصص جراح اطفال ما اول خرداد عروسی داریم یعنی تا اون موقع خوب میشه اگه هفتهی دیگه ببرمش؟؟؟؟؟؟ بعدم یه سوال قبل اینکه شلوار به علی جون بپوشونی همش بازش میزاشتی