2777
2789

سلام میخام جدا بشم نمیدونم چکار کنم اول مهرمو بزارم اجرا بعدش جهیزیمو ببرم راهنمایی کنید تو رو خدا موندم چکار کنم شوهرمم خبر نداره که میخام جمع کنم برم طلاقمم نمیده خیلی مشکل داریم خسته شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست تنهام پول هم ندارم کارگر بگیرم دوتا النگو دارم باید بفروشم خیلی سخته میترسم شوهرم بفهمه جلومو بگ ...

برو شکایت استرداد جهیزیه کن..دو تا مامور میدن بعدم کارگر بگیر و برو

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

واسه جهیزیه باید حکم استرداد بگیری 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥