2777
2789
عنوان

کسی هست با دوتا بچه مهاجرت کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم تازه اومدم و ۲ تا بچه هم دارم

خیلی راحت هست برای بچه ها

الان مهد ثبت نام کردیم و پسرم از هفته دیگه میره و گفتیم زبان بلد نیست گفتن هیچ مشکلی نداره خیلیها اینطوری هستن

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
بله اینم هست.....ممنون. کشوری ک هستید...امنیت برای مهاجرین داره؟؟ ازنظر  نژاد پرستی...ی ...

منم با روسری هستم یکم نگاه به‌نظرم بیشتره ولی مردمش خیلی مهربونن

البته من کم میبینم کسی باحجاب باشه اونم عرب هستن ایرانی که میبینم کلا هیچکدوم اینجا حجاب ندارن

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
سلام منم تازه اومدم و ۲ تا بچه هم دارم خیلی راحت هست برای بچه ها الان مهد ثبت نام کردیم و پسرم از ...

ممنون ک اومدی و جواب دادی...

دختر اول.من خیلی وابسته و عاطفیه خیلی بیشتر از بچه معمولی..

البته ما هنوز اقدام رسمی نکردیم..میدونم ک ممکنه چندسال طول بکشه..ولی ترس ضربه خوردن دخترامو دارم

[QUOTE=98603707]منم با روسری هستم یکم نگاه به‌نظرم بیشتره ولی مردمش خیلی مهربونن البته من کم میبینم کسی باحجاب باشه ...[/QUOTE

میشه بگید کدوم کشور هستید؟؟

و اونجا انجمن یا گروه های مذهبی همفکر هستن ک بشه باهاشون در ارتباط بود...

[QUOTE=98603707]منم با روسری هستم یکم نگاه به‌نظرم بیشتره ولی مردمش خیلی مهربونن البته من کم میبینم ...

نیوزلند 

نمیدونم من

در مورد دلتنگی هم تا حد زیادی به خودتون بستگی داره اگه خودتون ابراز ناراحتی کنید اونم می کنه  ...

کجا مهاجرت کردین ؟ کاش می گفتین برای خودتون زبان آموزی چطور بود ؟ مشکل پیدا نکردین ؟ آدم زبانش خوب نباشه مسخره نمیشه ؟

کجا مهاجرت کردین ؟ کاش می گفتین برای خودتون زبان آموزی چطور بود ؟ مشکل پیدا نکردین ؟ آدم زبانش خوب ن ...

هلند

ببین من از ایران زبان انگلیسیم خوب بود. اینجا هم کار آدم با انگلیسی هم راه می افته ولی هلندی هم یاد گرفتم

زبان بلد نباشی کسی مسخره ات نمیکنه ولی نمیتونی زندگی رو پیش ببری. بدون زبان بلد بودن که نمیشه. خونه پیدا کردن. رفت و آمد. کار پیدا کردن. دکتر رفتن. مدرسه بچه ها. این کارها رو که با فارسی نمیشه انجام داد

حتما زبانتونو تقویت کنید. اگه مقصد مشخصه زبان کشور مقصد اگه هم دقیقا معلوم نیست کجا میخواید برید حتما انگلیسی

به امید این که آدم تو محیط یاد میگیره هم نباش که فایده نداره

من یه بچه 5 ساله داشتم و یکی حامله بودم  سیستنم هرکشوری فرق داره ولی ما که رفتیم گفتن دخترم ...

سلام من ازتون یه راهنمایی میخوام ممنون میشم جواب بدید اول اینکه کدوم کشور هستید؟ ببخشید البته  مطمئنا دخترتون الان خانومی شده برا خودش مبخواستم بدونم بزرگ کردن دختر ایران سختتره یا اونجا به نظرتون؟با مدرسه مختلط مشکلی نداشتید دخترتون اذیت نشد؟

سلام من ازتون یه راهنمایی میخوام ممنون میشم جواب بدید اول اینکه کدوم کشور هستید؟ ببخشید البته  ...

ما هلند هستیم

راستش نمیدونم نسبت به ایران چه طوره چون من اونجا که بچه نداشتم

دخترم هم هنوز به سن دوست پسر و اینا نرسیده که بدونم چه طوره

ولی خوب چون از اول دختر و پسر با هم تو یه کلاس هستن براشون عادی تره

چقدر هزینه میخاد برا مهاجرت به آلمان یا هلند واس سه نفر

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

ما هلند هستیم راستش نمیدونم نسبت به ایران چه طوره چون من اونجا که بچه نداشتم دخترم هم هنوز به سن د ...

اگر خواست دوست بشه برا شما مشکلی نیست ؟ برا همسرتون چی؟من دخترم هنوز دنیا نیومده شوهرم نگرانه حواسش از درس پرت بشه و با دوستی به احساساتش ضربه بخوره درسته ایران دختر نداشتید ولی ایران که بزرگ شدید الان دختره شما تو مدرسه راحتتره یا موقعی که شما خودت ایران بودید ؟کلاسای مختلطه شنا میذارید بره ؟تا حالا راجع به مسائل با همسرتون فکر کردید؟

ما هلند هستیم راستش نمیدونم نسبت به ایران چه طوره چون من اونجا که بچه نداشتم دخترم هم هنوز به سن د ...

سلام ببخشید میتونید درمورد هزینه ی مدرسه بگید؟چون ظاهرا باید مدرسه ی بین المللی برن تا آماده بشن که به محیط ورود کنن و هزینه ی مدرسه های بین المللی خیلی زیاده و مثل دولتی نیست 

و اینکه شما اقامت دايم داشتید بعد بچتون مدرسه رفتن؟