2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 97 پست
من سلطنتی رو پسندیدم اونی که خودت انتخاب کردی دیگه خیلی ساده است یکم ازاین مدل دار ترباشه اسپرت ها ه ...

عکس نداری بم بدی از صبح تا الان هلاک شدم اخر فقط همینارو انتخاب کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومو عزیزم خودت اگه نمونه قیمت مناسب داری بده خواهش میکنم

تخت من از این سلطنتیای منبت کاری شده است تمامش کار شده جمعا شد ۴ و خورده ای البته چند ماه پیش 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

جووووون تخت ام شوهرتون میخره

حالا ک خودش دوست داره گرون بخره بذار بگیره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
آآ.   اینقدر خوشم میاد بعضی عروس ها بیشتر وسایل بزرگ ها رو میندازن گردن پسره.  ولی من شانس ...

عزیزم منو همرو خریدم اونم چند سال پیش قبل اینکه عروس بشم😂😂فقط تخت و لوستر و وسایل کوچیک مونده خودش گفت من میخرم

عکسشو میدی ببینم

سرویس من تقریبا این تازه پر کار تر 

اگه این مدلا میخوای سه راه آدران خیلی قیمتا مناسبه مغازه دارا خیلی گرونتر میدن 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم