2777
2789

هرکی میگه منم شبیه تو بودم  میتونستم برم سرکار و مخصوصا قدیمیا ....من میگم الکی میگه...اونا مثل ما نبودن والا

الکی میگن..بعضیا حالشون خیلی بد میشه..بعضیام میخوان بگن ما زنیم و با تمام سختیا کار کردیم..مسخره ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مثل شما بودن اما سیستم و مقاومت بدن هرکی با بقیه فرق داره 

خب بحث همین مقاومته..اگر به همین شیوه مقاومت حالت بد بوده پس چطوری رفتی سرکار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مثلا من بشدت آستاته تحمل دردم بالاس..ولی بارداریم بشدت داغون شدن..نمیتونستم بلند شن.وسط خونه غش میکردم..خب یکی با این شرایط چطوری بره سرکار!!

الکی میگن..بعضیا حالشون خیلی بد میشه..بعضیام میخوان بگن ما زنیم و با تمام سختیا کار کردیم..مسخره ست

آخه الکی بگی مگه بهت جایزه میدن؟؟؟ من بارداری اولم تا یک هفته مونده به زایمان رفتم سرکار ویارمم متوسط بود ولی سر دومی مردم از ویار و حال بد ، حالا الان من یعنی دارم الکی میگم و میخوام بگم خیلی زنم؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مثلا من بشدت آستاته تحمل دردم بالاس..ولی بارداریم بشدت داغون شدن..نمیتونستم بلند شن.وسط خونه غش میکر ...

منم دقیقااااا همینطوریم گیسو ب شدت ب درد مقاوم و شادم حتی تو غربت اما بارداری از پا درم میاره