2777
2789
عنوان

شمام فکر میکنید هیچکسی مثل شما نبوده ...ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 30 پست

نه والا من سه ماه اول کلا مثل مرده ها بودم شب و روز بالا میاوردم بیچاره مامانم و همسرم همش غذا میپختن کارای خونه رو انجام میدادن من حتی نمیتونستم روتختی رو هم مرتب کنم حالم به هم میخورد یکسره تهوع داشتم انقدر نمیتونستم چیزی بخورم از گشنگی همش معده درد داشتم و ضعف میکردم . بعدشم که ویارم تموم شد گفتم راحت شدم دیگه یهو خون ریزی کردم و لک بینی دیگه استراحت مطلق شدم تا اخر بارداریم تکون نمیخوردم والا خو شرایط هرکسی فرق میکنه وقتی وضعیت جسمیت طوری باشه که دردت زیاد باشه دیکه الکی قهرمان بازی در اوردن نمیخواد باید استراحت کنی خو 😑

نه بابا مگه میشه هم بالا بیاری هم هیچی نخوری و سرگیجه داشته باشی هم بری سر کار هم بچه داری کنی

آره میشه وقتی مجبور باشی مثل همکار من، البته اون بچه نداشت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الکی بگی مگه بهت جایزه میدن؟؟؟ من بارداری اولم تا یک هفته مونده به زایمان رفتم سرکار ویارمم متوس ...

چطوری از ویار و حال بد مُردی ولی رفتی سرکار عزیزم؟اونجا نمیفتادی رو زمین؟.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آخه الکی بگی مگه بهت جایزه میدن؟؟؟ من بارداری اولم تا یک هفته مونده به زایمان رفتم سرکار ویارمم متوس ...

نه دیگه همین دومیو باردار بودی چیکار میتونستی انجام بدی 

اخه بعضیا میگن ما با همین حال تو میرفتیم سرکار  و اینا

منم دقیقااااا همینطوریم گیسو ب شدت ب درد مقاوم و شادم حتی تو غربت اما بارداری از پا درم میاره

منم خیلی اوضاعم بد بود متاسفانه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چطوری از ویار و حال بد مُردی ولی رفتی سرکار عزیزم؟اونجا نمیفتادی رو زمین؟.

اشتباه متوجه شدی یا من بد گفتم، سر دومی خونه دار بودم ولی همکاری داشتم که دایم تو دستشویی بود از تهوع و چاره نداشت چون اگه نمی اومد باید انصراف میداد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اشتباه متوجه شدی یا من بد گفتم، سر دومی خونه دار بودم ولی همکاری داشتم که دایم تو دستشویی بود از تهو ...

اهان پس شما خونه دار بودی♥️تهوع خودش به کنار..تهوع به همراه افت فشار کسی داشته باشه باید تا دستشویی همراهیش کرد..چون‌ میفته توی راه..دوستتون حتما اون و نداشته وگرنه عمرا میتونست قدم برداره

یعنی سرکار غشش نمیکرد ...بالا نمیاورد

غش نه ولی دایم تو توالت بود و نانداشت ، اینکه بعضیا اغراق میکنن و میخوان بگن ما میتونیم توش حرفی نیست ولی الزاما هرکی میگه دلیل نمیشه که بگی دروغ میگه

گیسووووو منم اینطوریم دعا کن برام

قربونت.مراقب خودت باش.باید یکی کنارت باشه حتما..من و مامانم برد پیش خودش..من خونریزی شدیدم داشتم آخه..حالم خیلی بد بود

غش نه ولی دایم تو توالت بود و نانداشت ، اینکه بعضیا اغراق میکنن و میخوان بگن ما میتونیم توش حرفی نیس ...

بله عزیزم منظورم اوت اغراق کننده ها بود❤

اهان پس شما خونه دار بودی♥️تهوع خودش به کنار..تهوع به همراه افت فشار کسی داشته باشه باید تا دستشویی ...

همکار من حالش بد بود خدایی و حتی مرخصی زایمانشم از ترسش چون قراردادی بود بجای ۹ ماه ۶ ماه استفاده کرد ولی میتونست خودش راه بره و نیاز به کمک نداشت ولی زااار بود قیافش طفلک