نه والا من سه ماه اول کلا مثل مرده ها بودم شب و روز بالا میاوردم بیچاره مامانم و همسرم همش غذا میپختن کارای خونه رو انجام میدادن من حتی نمیتونستم روتختی رو هم مرتب کنم حالم به هم میخورد یکسره تهوع داشتم انقدر نمیتونستم چیزی بخورم از گشنگی همش معده درد داشتم و ضعف میکردم . بعدشم که ویارم تموم شد گفتم راحت شدم دیگه یهو خون ریزی کردم و لک بینی دیگه استراحت مطلق شدم تا اخر بارداریم تکون نمیخوردم والا خو شرایط هرکسی فرق میکنه وقتی وضعیت جسمیت طوری باشه که دردت زیاد باشه دیکه الکی قهرمان بازی در اوردن نمیخواد باید استراحت کنی خو 😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباه متوجه شدی یا من بد گفتم، سر دومی خونه دار بودم ولی همکاری داشتم که دایم تو دستشویی بود از تهو ...
اهان پس شما خونه دار بودی♥️تهوع خودش به کنار..تهوع به همراه افت فشار کسی داشته باشه باید تا دستشویی همراهیش کرد..چون میفته توی راه..دوستتون حتما اون و نداشته وگرنه عمرا میتونست قدم برداره
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اهان پس شما خونه دار بودی♥️تهوع خودش به کنار..تهوع به همراه افت فشار کسی داشته باشه باید تا دستشویی ...
همکار من حالش بد بود خدایی و حتی مرخصی زایمانشم از ترسش چون قراردادی بود بجای ۹ ماه ۶ ماه استفاده کرد ولی میتونست خودش راه بره و نیاز به کمک نداشت ولی زااار بود قیافش طفلک