2777
2789
عنوان

روز قیامت😁😁😁

242 بازدید | 15 پست

روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم محترمانه برم جهنم

که... 

یکی از ملائکه داد زد هووووووووووی کجاااااا؟

گفتم جهنم!

گفت اهل کجایی ؟

گفتم ایران 

گفت خاک توسرت بیا برو بهشت فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت ! به اندازه كافي مجازات شدی😐😂 

تکراری بود ولی خوبه

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موندم روشون میشه مارو بفرستن جهنم؟ همین ایران جهنم یه کره دیگه اس شک نکنین

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

کاش واقعا اینجوری بود هییییی. ولی من به اون دنیام امیدوارم. نه به خاطر اعمال خودم. به خاطر همه حق هایی که از ما خورده شده. این همه دزدیهای کلان و.... شاید واقعا اون دنیا همین اتفاق برامون افتاد😆