2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
وا.خوب محبت کردی.حق داری ناراحت باشی ولی تو بخاطر اینکه مادرته احترامشو داشته باش امیدوارم مشکلت حل ...

بهترین روز زندگیم که به دنیا اومدن بچه ام بود رو خراب کرد ...فرداش زنگ زدم‌مامان‌بیا پیشم هرررررچی از دهنش دراوند به من و شوهرم و خواهرشوهرام گفت...منم فقط گریه میکردم..فکرشو بکن دیروزش عمل کرده بودم عوض اینکه هوامو داشته باشه گریه ام انداخت...به زور اومد پیشم و دوباره گریه ام اتداخت

چقدر سخته این رفتارها...دلم خیلی گرفته دلم نمیخواد ببینمش

مامان من خیلی بی محبت تا به حال یه بار هم تو زندگیم بغلم نکرده وقتی بچه بودم خیلی لقب زشتی روم گذاشته بود و با اون صدام میکرد اصلا ارزشی براش نداشتم تو خونمون دختر حق خوردن گوشت نداشت ديگه ببین تا چه حد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من خیلی بی محبت تا به حال یه بار هم تو زندگیم بغلم نکرده وقتی بچه بودم خیلی لقب زشتی روم گذاشت ...

مامان منم اصلا بغلم نکرده...مجرد بودم همیشه با فحش صدام میزد...شبها همیشه زیر پتو گریه میکردم

مامان منم اصلا بغلم نکرده...مجرد بودم همیشه با فحش صدام میزد...شبها همیشه زیر پتو گریه میکردم

من همیشه آثار تحقیر کردناشو تو زندگیم حس میکنم

خیلی ازش سرد شدم خیلی کم ميرم دیدنش توام همین کارو بکن

من همیشه آثار تحقیر کردناشو تو زندگیم حس میکنم خیلی ازش سرد شدم خیلی کم ميرم دیدنش توام همین کارو ب ...

اخه‌من جز اون خونه جایی رو ندارم...بابام خیلی زنگ‌میزنه که برم...بیجاره بابام از دست این مامانم آواره خیابونا شده و از خونه فراریه...