الان بیشنر از یه ماه میشه که به شدت کهیر میزنم چند بار دکتر رفتم کلی دارو استفاده کردم ولی خوب نمیشه دیگه دارم افسرده میشم کسی مثل من بوده که خوب شده باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمونم خوب میشی امتحان کن. من که از خارش زیاد شب نمیخوابیدم وگریه میکردم وآب سرد میزدم به بدنم تا زن ...
وای منم تمام بدنم میخاره مثل اینکه پشه زده باشه اینقدر خاروندم زخم شده انقدر انتی هیستامین خوردم که گیج شدم اصلا حال و حوصله ی هیچ کاری رو ندارم.همش میترسم روم بمونه و خوب نشم اولین باره اینطوری شدم
باشه حتما هم لایک میکنم هم دعا میکنم برات 😊همین الان زنگ زدم شوهرم برام بگیره از امشب شروع کنم انشا ...
راستی دستور دم کردنش اینه. 5تا6عدد عناب رو بشور. اول عناب رو تو قوری بریز آبجوش بریز روش حدود یه لیوان. بزاریه ربع تا بیست دقیقه دم بکشه. بعد یه دقیقه آخر یه قاشق مربا خوری بنفشه اضافه کن چون بنفشه نمیشه بیشتر از یه دقیقه دم بکشه. روزی دو تا سه بار بخور