2777
2789
عنوان

تیزهوشان ورودی ۹۷ کلاس هفتم

136 بازدید | 10 پست

سلام دخترم تیزهوشان ورودی ۹۷ هستش پارسال قبول شد الان امسال میره پایه هشتم راسته میگن شاید نهم به دهم ازمون ازشون بگیرن برای ورود به پایه دهم تیزهوشان اخه تا قبل این از خود بچه های تیزهوشان ازمون نمیگرفتن و راحت میرفتن پایه دهم نمیدونم راسته یا نه کسی اطلاع داره بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهم به دهن آزمون داره دیگه. امسال هم برگزار شد. اون به اینایی که از ششم رفتن تیزهوشان ربطی نداره؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
نهم به دهن آزمون داره دیگه. امسال هم برگزار شد. اون به اینایی که از ششم رفتن تیزهوشان ربطی نداره؟

دختر منم از ششم رفته میگن از این دوره میگیرن قطعی هم نشده دخترم از حالا استرس داره

دوره ی ما دو سه نفرو بخاطر معدل پایین اخراج کردن ولی ماها آزمون ندادیم، الانم داداشم دقیقا ورودی پارساله همچین شایعه هایی میگن بچه هاشون ولی فکر نکنم عملی بشه، اگه بگیرن که خوبه بنظرم... 

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
دختر منم از ششم رفته میگن از این دوره میگیرن قطعی هم نشده دخترم از حالا استرس داره

چه استرسی؟ بگو کسی که ششم رو قبول شده نهم رو هم قبول میشه بهش اطمینان و اعتماد بنفس بده 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

من ازراهنمایی تیزهوشان بودم همش بهمون میگفتن خودتونو آماده کنین باید واسه ورودی دبیرستان آزمون بدین انقداسترسو تحمل کردیم عاخرشم عازمون نگرفتن  

واسه این میگن ک بچه ها خودشونو جمع و جورکنن

ولی کاش دخترتو ازالان نمیفرستادی تیزهوشان.اذیت میشه.سختگیری بیخودمیکنن.دوره دوم میرف بهتربود...

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!