2777
2789
خدایی من خیلی عجیبم ن تهوع داشتم ن ویار میکنم ب غذایی چیزی فقط اولا عین گاو میخوردم😂

دقیقا من هر چی از مشکلات بارداریم میگم زنداداشم میگه من اصلا نمیدونم تو چی میگی من هیچیم نبود

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما از علائمتون در پایین کمر و استخون رون های پا یا کلا احساس درد و برش تو دست و پاتون بوده؟یا مثلا بی دلیل تب کنین یا معذرت میخام مثلا اسهال شین😑

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
میشه لطفا علائمتو بگی عزیزم

الان بالاتر گفتم بخدا هیچی ندارم فقط خیلی خوش اخلاق شدم ن تهوع ن ویار

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خانوما از علائمتون در پایین کمر و استخون رون های پا یا کلا احساس درد و برش تو دست و پاتون بوده؟یا مث ...

همشو داشتم به جز تب. تب داری پیگیر باش برو دکتر چون میگن تو بارداری اصلا خوب نیس تب کنی

طبیعیه . من هفته 6 صدای قلبشو شنیدم ولی دکترم تعجب کرد شنیدم ینی انتظارشو نداشت

خداروشکر انشاله منم ده روز دیگ برم نشون بده 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

چه خوب مرسی عزیزم😊

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
نخورم تهوع میاد سراغم

منم هم تهوع هم حس میکنم معدم داره میاد توحلقم ازگشنگی ولی دیگه حوصله خوردن ندارم مامانم هی میگه بخور برا جنین ضرر داره نخوری نمیدونم چی بخورم دیگه

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
گوشت گوسفند بپز  بخور روش یه لیوان شیر بخور  برو تو سایت نگاه کن یا اینکه گوشت با شیر است ...

خواهر اصلا با گوشت نباید لبنیات خورد.جلو جذب آهنشو میگیره

من سگ شدم😑پاچه میگیرم بعد مث گربه میرم میو میو میکنم😂😂

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
عزیزم چرا با دکترت مشورت نکردی که هزینه اضافی ندی ۸هفته به بعد باید میرفتی تا قلبش تشکیل بشه

عزیزم دکترم گفت زوده ولی میخوای برو کاش نمیرفتم الکی استرس گرفتم دیروزم ازمایش تیروییدم بالا بود امروز رفتم قرص داد 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید