2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفته قبل اینکه بفهمم و یک هفته بعدش اینجور بود. از اول هفته 6 تهوع گف بگیر که اومد.دیگه هر وقت موقع غذا خوردن بود دلم میخواست گریه کنم. الان تهوعک خیلی کمتر شده ولی ارزو دارم دلم هوای خوردن یچیزیو بکنه. تو خیابون میرم چشم میگردونم به هرچی نگاه میکنم دلم هیچ چی نمیکشه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

منم اینجوریم خسته شدممممم اگه نخوریم چی میشه☹☹

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
آره

میشه لطفا علائمتو بگی عزیزم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
منم همین اشتباهو کردم ...تو ویارت چطوریه

رفتی سونو چی گفت ؟؟؟ همش ضعف دارم ولی بالا نمیارم فقط گاهی حالم بده زیاد نه 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

اره اولش اینجوری میشی خودش بعدخوب میشه من تهوع و ویارم داشتم تاخرخره میخوردم بازحالم بدمیشد زحمتام به هدرمیرفت سعی کن میوه اینابیشتربخوری وعده های بیشتر حجم کمتر من شبا پامیشدم میگشتم یه چی پیداکنم بخورم

خانما من ۶ هفته رفتم سونو گفت زود اومدی فقط ساک و جسم زرد رویت شد گفت دوهفته دیگ براجنین بیا کیا این ...

عزیزم چرا با دکترت مشورت نکردی که هزینه اضافی ندی ۸هفته به بعد باید میرفتی تا قلبش تشکیل بشه

وای همینکارو میکنم ولیانگار نه انگار

واقعا سخته ولی قبول کن بهتر از تهوع و بی اشتهاییه

باهاش کنار بیا تموم میشه یکی دوماهه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

خدایی من خیلی عجیبم ن تهوع داشتم ن ویار میکنم ب غذایی چیزی

فقط اولا عین گاو میخوردم😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خانما من ۶ هفته رفتم سونو گفت زود اومدی فقط ساک و جسم زرد رویت شد گفت دوهفته دیگ براجنین بیا کیا این ...

طبیعیه . من هفته 6 صدای قلبشو شنیدم ولی دکترم تعجب کرد شنیدم ینی انتظارشو نداشت

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

گوشت گوسفند بپز  بخور روش یه لیوان شیر بخور 

برو تو سایت نگاه کن یا اینکه گوشت با شیر استاد تبریزیان درست کن بخور مثل حلیم میشه 

من جدا گوشت میپزم وقتی خوردن روش شیر میخورم😅

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع