2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی و بارداری

619 بازدید | 71 پست

من یه پسر 1سال و 2ماهه دارم از بعد زایمانم تا الان هربار رابطه داشتیم جلوگیری مطمئن داشتیم اما دگ چندبار طبیعی جلوگیری کردیم خواستم بدونم کسی بوده با جلوگیری طبیعی باردارشه....به نظرتون چیکار کنم برای جلوگیری....خیلی استرس دارم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که با اقدامم باردار نشدیم  چه برسه با جلوگیری طبیعی  اما اگه خدا بخواد شک نکن میشه ...

همون  😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
منم همين مشكلو دارم،،بهم ميگن دستگاه بذار ولي ميترسم

عمه منم ۲۹ سالشه دوتادختر پشت هم گیرش اومد هر دو هم کولیک دارن بدجوووور گریه میکنن و وای وای خودش داغون شد رفت دستگا گزاشت از ترسش

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی