2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد93بفرماییدتو.......(4)

| مشاهده متن کامل بحث + 222060 بازدید | 23273 پست
ممنون دوستان لطف دارین شیما جون از قصد برنامه ریزی کردم مجدد مرداد به دنیا بیاد البته خواسته خدا هم بود چون رزا یه عالمه لباس نو و یا در حد نو داره که اگه بازم دختر شد بتونم تنش کنم با توجه به فصلش البته من واسه پسر اقدام کردم اما انقدر عاشق دخترم که بدم نمیاد بازم دختر دار شم اما همسرم دوست داره هر دو جنس رو داشته باشیم سر رزا اتفاقا تا آخر ۳ ماهگی بدجور ویار باداری داشتم غذام فقط شده بود لیمو اما تازه امروز وارد ۵ هفتگی شدم و زود واسه ویار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیتا جون مباااااااااااااارکه ان شاء الله به سلامتی
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
دختر من شب با شیر خودم حدود ساعت 11 می خوابه تا صبح حدود ساعت 8:30 هم چند بار بیدار می شه و شیر می خوره . طول روز هم دو ساعت بعد از ظهر حدودا می خوابه.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
گل پسر ما که هر چی بهش می گیم مثل طوطی تکرار می کنه اما میگم طوطی واره و یادش نمی مونه بجز مامان. بابا. دا دا. د د . هم هم. پا . دس . درس به مداد میگه درس
خدایا شکرت....ان شا الله من عید 60 کیلو هستم. وزن اولیه 69 وزن الان 65.5
مفتخریم با حرفه ای ترین تیم بازسازی و مناسب ترین قیمتها و کامل ترین اکیب طراحی ، منازل شما را به یک قصر رویایی تبدیل کنیم . برای نوروز 95 چه تصمیم دارید ؟؟؟ تغییرات آپارتمان با قیمت مناسب را می خواهید ؟؟؟؟ اجرای کلیه امور مربوط به ساختمان خود از قبیل سنگ ، کاشی ، سرامیک ، کاغذ دیواری ، لمینت ، امور برقی ساختمان ، کابینت MDF و گلاسه ، کناف و نور پردازی را به ما بسپارید . تلفن تماس : 04 59 670 0912 60 25 29 44 67 25 29 44 ******* بازدید و کارشناسی در محل **********
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم