2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد93بفرماییدتو.......(4)

| مشاهده متن کامل بحث + 222056 بازدید | 23273 پست
سلام متاسفانه میام اینجا تا از خودم بگم واز شما دوستانم با خبر باشم ولی همتون یکدفعه تصمیم گرفتین برین منم نمیتونم دو گروهتون بیام چون ساعت ایران و کانادا کاملا برعکسه هم و اذییت میشم نصف شب پای گوشیم باشم به هر حال اومدم بگم امروز تو هفته ۹ بارداریم هستم و همه چیز خوبه و رزا هم واقعا دوست داشتنی تر از قبل خیلی خوشحالم به خاطر تصمیم به بارداریم له نظرم هم رزا و هم این یکی نینی دو دلم بعدا حسابی هم بازی خوبی واسه میشن من دیگه گهگاهب میرم تو گروه مامانهای مرداد ۹۵ واسه این یکی بارداریم متاسفانه باید قبول کنم که همتون از این صفحه رفتین زکی جان از شما و شیما جان هم که تا همین چند وقت بازم سر میزدین اینجا و جویای احوالم بودین ممنونم امیدوارم همگی تون به سلامت کوچولوهای نازتون رو بزرگ کنید و خوشبختیشون رو ببینید وقت داره زود میگذره این روزا سخته ولی همیشه شیرین پس تا میتونید کوچولو هاتون رو تو بغل بگیرین و ببوسین بزرگ که میشن هر کدوم میرن بشوی زندگی خودشون و ما تو حسرت این روزها که کوچیک بودن میمونیم موفق باشین واسه همیشه بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامانای عزیز مردادی خوبین وااااااااااااااای بیتا جون عزیزم بهت تبریک میگم انشاالله این کوچولوت هم به سلامتی به دنیا بیاد و مثل رزا بچه آرومو خوبی باشه. کاش که از این تاپیک نری و حداقل هفته ای یه بار سر بزنی همین چند نفر هم غنیمته. منم خیلی ناراحتم از این که بچه ها همه رفتن ت ل گ. ر ا م دلم برای تک تکشون و برای نی نی های نازشون تنگ شده این دومین باره تو نی نی سایت با یه عده خو میگیرم و اینطوری ضد حال میخورم و همه میرن ت .ل گ ر ا م یا واتس . من هم نمیتونم بیام ت ل گ ر ا م به خاطر این که تمام وقتمو میگیره همینطوری گروه های خانوادگی که وقت آدمو میخورن به اندازه کافی زیاد هستن دلم میخواست با شما دوستام تو نی نی سایت باشم. چون موبایل همیشه همراه آدمه ولی من برای نی نی سایت پای کامپیوتر میام تو وقت فراغتم اینطوری به نظرم بهتره. شایدم منم مدیریت ندارم روی پای گوشی نشستنم. فاطمه سمای عزیز بیا از حالت بگو بهتری شدی؟ الینا باهوش و شیطونت چطوره؟ شیماجون و یکتا جون ممنونم من بهتون اعتماد دارم مامان ناز هم شماره ی منو داره میتونه ادم کنه ولی مشکلم رو بالا گفتم ترجیح میدم نی نی سایت فقط ماله کامپیوتر باشه اینطوری برای خودم و پسرم و همسرم بهتره.سلام منو به همه ی بچه ها برسونین اما از مجتبی بگم چند وقتی هست که سعی میکنه تمام کلماتی رو که میگیم تکرار کنه یه سری کلمات رو هم یاد گرفته و به کار میبره. و همه جوره شیطونی و بازیگوشی میکنه.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
و به این ترتیب بعد از ۲ سالو نیم در ا تاپیک مامانای مردادی تخته میشود. از دست این ت لگر ام
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
سلام دوستان عزیزم گروه تل گرام ما حدود 20 نفر هستیم و اونقدر شلوغ و پر پست نیست. تقریبا چت نداره مگر اینکه مثل همین جا سوالی پرسیده بشه دوستان نظر بدهند. مثل الان که قرار شده هرکسی دستور غذایی اون روزش رو برای نی نی توی گروه بگذاره. من خودم واقعا فرصت ندارم چتها رو بخونم برای همین خیلی از اوقات اصلا نگاهی به پستها نمی اندازم و می روم ولی بعضی اوقات هم که فرصت داشته باشم مطالب خیلی خوبی داره. البته هر طور صلاح هست.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
سلام دوستان من هیچ کدوم از نرم افزارها رو ندارم فقط اینستا دارم و خیلی کم میتونم بیام پای لب تاپ دلم واسه همه تنگ شده چه زود بچه هامون بزرگ شدن چه زود ماها از هم دور شدیم کاش باز هم همه بیان و سر بزنن
خدا رو شکر بخاطر همه نعمت هاش
مخصوصا این فرشته کوچولو
ممنونم شیما جون. ممنون از لطفت عزیزم مجتبی هم خوبه دلم برات تنگ شده. مرسانا گلت خوبه؟ شما هم ت ل گ را م ی؟ به به دوست قدیمی الی جون خیلی زود گذشت. دل تنگتیم خواهر. محمد پارسا گلت رو ببوس هرچند هیچ وقت عکسشو ندیدم!