2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدا کمکت کنه ، ایشالا خدا پاداش صبرت رو با یه نی نی ناز بهت بده

پس ناشکری نکن من حاضرم همه چیمو بدم و الآن شرایطم مثل تو باشه، حداقل بلندشم برم خودم یه لیوان آب بخورم محتاج کسی نباشم

انگار غم دنیا رو دل منه ، شوهرم دوست نداره از خونه برم بیرون خودشم مثل مرغ خونگیه ، همه چی شده واسم ...

عزیز دلم منم مثل شما بودم بی حال بی اعصاب بی حوصله و پر از بغض خیلی بد باشوهرم رفتار میکردم نمیزاشتم جایی بره همش غر میزدم سر چیزای الکی بحثای کوچیکو بزرگ میکردم و کلی گریه میکردم ولی الان سه روزه به خودم اومدم گفتم تا کی قراره اینطوری بشه ؟ با خودم گفتم اگه اینطوری پیش بره زندگیم داغون میشه و خودم و بچه ی توی شکمم آسیب میبینه درضمن شوهرم از خونه فراری شده بود کسی که از اضافه کار متنفر بود اضافه کار میموند

منم مثل شما شوهرم اجازه نمیده تنهایی برم بیرون و خونوادمم اینجا نیستن پس صبح تا شب تو خونم خودمو اصلاح کردم الان شوهرم هر جایی بخواد بره با روی خوش بدرقش میکنم اونم هر جا بخوام منو میبره دیگه به هیچ وجه غر نمیزنم واقعا شوهرمم عوض شده هر کاری برام میکنه 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
هرچی باهاش صحبت میکنم هرچی بش میگم بازم تا چش منو دور میبینه اب میریزه توش میبره تو اتاقش..کلافم کرد ...

بزار بخوره اشکالی نداره دختر منم هقت سالشه گاهی یادش بیفته مثلا شیر تو لیوان ببرم میگه مامان برو بریز تو شیشه ام منم میریزم میخوره واسه  تفریحانه که بد نیست .

مخصوصا الان هی بهش بگی بده و تو بزرگ شدی بیشتر بهش حساس میشه 

یه چند وقت بگذره خودش یادش میره 

به این فکر کن که بیشتر از همه به خودت داری آسیب میزنی و بعدا بچت من به این فک کردم با این همه غصه ای که میخورم و رو بچه تاثیر میزاره فردا اگه بی قرار بشه و فقط گریه کنه کیو دارم که بهش برسه دوستی که گفته بودن سگا دارن خیلی پیشنهاد جالبی بود حتما میرم میخرم فعلا افتادم به جون خونه دارم تمیز کاری میکنم 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓