2777
2789

سلام خانوما،من هرماه میرم دکتر و با قرص وامپول فولی های خوبی دارم،ماه گذشته یعنی خرداد پریود که شدم نرفتم وخونه قرص ویتاگنوس واگنوگل و دمکرده رازیانه خوردم،۱۹سیکلم با درد وحشتناک پهلو و زیر شکم سمت راست فهمیدم تخمک ازاد کردم ،روز ۲۵سیکلمم رفتم سونو که هم مایع ازاد تو لگن داشتم که نشون دهنده ازاد شدن تخمک و هم ۲تا فولی ۲۳و۱۷داشتم، روز ۲۸سیکلم لک بینی داشتم و سیکلام ۳۰روزه س گفتم حتما پریودیم که دیدم قطع شد و دو سه روز بعد باز لک دیدم و همینجور قطع ووصل شد تا ۱هفته،امروز رفتم دکتر که سونو کرد و گفت اثار بارداری نمیبینم و بهم روتا امپول پروژسترون داد که بزنم و گفت اگه تا ۱هفته پریود نشدم تست بتا بدم،الان میخوام بدونم کسی بوده که شرایط منو داشته باش و باردار بوده باش؟؟؟

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس رنگی هم گرفتی؟

اره همه مراحل رفتم،حتی هیستروسکوپی هم ۲بار کردم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
ب نظرم باید میرفتی از واسه سونو زود بوده

روز ۲۶سیکلم از دادم که منفی بود