2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم میخاد قبول بشم ولی نمیدونم چی بخونم کتاب یا نمونه سوالات 

یک کانال دارم اونایی که قبول شدن تجربیاتشونو گفتن توش. هم درسای عمومی دبیرستان رو باید بخونیم هم درسای عمومی کارشناسی و از روی کتابای کنکور ارشدم تخصصیارو بخونیم. همزمان برای کامپیوتر و اطلاعات عمومی و هوش تحصیلی تست کتاب استخدامی بزنیم.

یک کانال دارم اونایی که قبول شدن تجربیاتشونو گفتن توش. هم درسای عمومی دبیرستان رو باید بخونیم هم درس ...

من دفعه قبلی شرکت کردم اختصاصی خیلی خوب زدم ۷۰به. بالا ولی عمومی افتضاح بود 😂 😂 😂 

میتونی تستای ساده ارشد رو هم بزنی. نمونه سوالات استخدامی رو هم تو سایتا سرچ کنی پیدا میکنی ولی چون الان آزمون رو به جای سنجش، جهاد دانشگاهی برگزار میکنه ممکنه تا حدی متفاوت باشه مخصوصا عمومیا عوض شده بود و جهاد خیلی سوالای ساده داده بود بیشتر اطلاعات عمومی بود

میتونی تستای ساده ارشد رو هم بزنی. نمونه سوالات استخدامی رو هم تو سایتا سرچ کنی پیدا میکنی ولی چون ا ...

دقیقا برای دفعه قبل نمونه سوالات اختصاصی را خوندم خیلی سخت بود ولی خود آزمون خیلی راحت بود اما متاسفانه روی عمومی وقت نگذاشتم و همون باعث شد قبول نشم با اینک خیلی راحت بود 

آره . مصاحبه هم قبول شدم ولی آخر سر انصراف دادم چون از اون شهر رفتیم. چطور دفعه قبل عمومیا رو خوب ن ...

عمومی ادبیات و معارف وهوس و کامپیوتر خوب زدم ولی زبان و ریاضی را صفر زدم

دقیقا برای دفعه قبل نمونه سوالات اختصاصی را خوندم خیلی سخت بود ولی خود آزمون خیلی راحت بود اما متاسف ...

فقط  نمونه سوال؟! ازمون استخدامی هست الانا؟! 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور.....