2777
2789
عنوان

حمام کردن نوزاد در شب

5964 بازدید | 14 پست

سلام خانوما دخترم ۴۷ روزشه تاالان فقط توی روز بردمش حمام حالا امشب میخوام شب ببرمش بنظرتون مریض نمیشه؟شما شب نی نی یاتونو حمام بردین؟چیکارکردین که مریض نشدن

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

والا من الان دیگه دخترم دوسالشه یادم نمیاد تا بحال روز حمام برده باشیم همیشه شب بوده 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه از بدو تولدش شب میبرم شب بردنی راحت میگیره میخوابه.مریض چرا بشه خدانکنه.

میگم شبا سرده نکنه مریض شه

من زمستونم شب میبردم ولی خب حتما لباس استین بلند براش میپوشم الان ک کولر روشنه .

شب بردمش چندتا لباس براش بپوشم؟

میگم شبا سرده نکنه مریض شه

اگه کولر روشنه اون لحظه ک میخوای ببریش حموم خاموشش کن.اتاقی هم ک توش براش لباس میپوشی گرم باشه بعد حموم ‌تا وقتی لباس براش نپوشیدی کولرو روشن نکن ‌.شب موقع خواب حتما استین بلند براش بپوش و مستقیم جلو کولر نباشه.خونه تون کانال کشی داره  کولرش؟؟؟

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
شب بردمش چندتا لباس براش بپوشم؟

چون نوزاده رکابی و استین بلند و شلوار .ی کلاه هم سعی کن شب سرش باشه اگه اذیت نمیشه

ای جونم نوزاد  خیلی ببوسش ب جای من😙😙😙

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
اگه کولر روشنه اون لحظه ک میخوای ببریش حموم خاموشش کن.اتاقی هم ک توش براش لباس میپوشی گرم باشه بعد ح ...

آره دریچه کولر روبه روشه اما ما بامقوا ازباد مستقیمش جلوگیری کردیم.

چون نوزاده رکابی و استین بلند و شلوار .ی کلاه هم سعی کن شب سرش باشه اگه اذیت نمیشه ای جونم نوزاد &n ...

مرسی گلم باشه براش میپوشم

فداتم حتمامیبوسمش