2777
2789

میگم میخوام هفته یی یکبار برم سر بزنم اصلا نمیخواد توام همراهم باشی میگه من بهت اجازه نمیدم خودتم اجازه نداری بری، پدر مادرم که اومدن میگه من راضی نیستم بیان خونمون خواهرم که اومد خونمون وقتی فهمید کلی اعصابمو خورد کرد گفت خواهرت غلط کرده اومده اینجا بهم میگه کی اجازه داد بیان مگه خونه کاروانسرا که بیان بخورن برن. 

منم خیلی وقته خونه خانوادش نمیرم اونم که اصلا، دیروز تولد شوهرم بود خواهر برادرش پرو پرو زنگ زدن گفتن ما داریم میایم کیک گرفته بودن و کادو که مثلا ما برادرمونو دوس داریم منم اصلا محل ندادم بهشون بشینم خوش و بش کنم واینا اصلا شامم استامبولی درست کردم اونام یه ذره خوردن بعد پاشدن رفتن، بعد شوهرم گفت این چی بود درس کردی برای خانوادت خورشت میپزی و اینا گفتم چرا اومدن ما شاید می‌خواستیم بریم رستوران یا بیرون خلاصه منم گفتم من نمیخوام ببینمشون چرا پاشدن اومدن خلاصه دعوا کردیم. 

انقد اعصابمو خورد کرده که نگو تمام اتفاقای خونه رو میدونه تمام صحبتام با خانوادم نمیدونم یا خطمو شنود میکنه یا تو خونه میکروفون گذاشته چون یبار که پدرومادرم اومدن من واقعا نمیخواستم بگم بهش یهو سر ظهر پاشد اومد خونه درحالی که کارمنده تایم اومدنش مشخصه خیلی راحت گفت من میدونستم خانوادت میان. 

یه سوال دارم واقعا شوهرم حق داره نزاره من خانوادمو ببینم یا از لحاظ قانونی نمیتونه لطفا راهنماییم کنین دستم جایی بند نیست

برای لجش میخوام برم مهریمو بزارم اجرا بنظرتون کار درستیه

وااااا زندانيي مگ 

بدشم بگو اونكه بايد راضي نباشه باباي منه ك مبل و تخت و فرش و اين همه جهاز داده تو چيز بشيني روش بگي راضي نيستم بيان خونم 

چ پررو شدن مردا

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد نمیتونه زن رو به اجبار تو خونه نگه داره یا اجبار به زندگی کنه بر خلاف حکمکشرعی که میگن زن باید اجازه بگیره از مرد از نظر قانونی نمیتونه اجبار کنه.ولی هب فایده نداره به زور بری خونه مامانت ببین‌مشکلش چیه اخه چرا نمیزاره بری

یه دفعه که قهر کرده بودم چون گوشیمو شکسته بود رفتم خونه بابامینا اومد دنبالم که انقد کاراشو توجیه کرد بابام بیرونش کرد منه دیوونه ام باهاش اومدم از اونموقع این وضع زندگیمه

وای این چه وضعشه استارتر اگر رفتارتو با خانوادش خوب کنی ممکنه همسرتم نرم بشه؟مثلا اون استانبولی که پختی کار خوبی نبود یه خورشت میپختی دهن شوهرتم بسته بشه تو از منم بی سیاست تری یه کم سیاست به خرج بده شوهرت لجبازه نرمش کن ولی حق نداره نزاره شما بری خونه مادرت  

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )