2777
2789
عنوان

مهمون دارم کمک

119 بازدید | 10 پست

سلام ب همه خانوما من تازه خونمو عوض کردم هرچی پول داشتیم پیش خونه کلی هم قرض کردیم الان قرار مهمون بیاد برام مهمونایی ک میخان بیان خیلی مهمه واقعن عصابم ریخته ب هم طورخدا کمکم کنید الان کمد ندارم جاکفشی ندارم خونم هنوزم کامل جم نشده چکار کنم جلوشون کم نیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمد دیواری نداری؟

خب توی یه اتاق لوازمی که جا ندارن رو بزار درش هم قفل کن بگو کامل نچیدم خونه رو

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ن کمد دیواری نداریم متاسفانه نمیشه همه جا سرک میکشن

عزیزم لباسا و لوازمی که میتونی رو بزار زیر تخت خواب 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
فردا صبح

خوب پس نمیرسی به هیچ کاری به نظرم به خودت اذیت نکن و خونتو تا جایی که میتونی مرتب کن برای جا کفشی و کمدو ... هم اومدن خونتو ببینم بگو هنوز وسایلم اماده نشده سفارش دادیم

الکی هم حرص و جوش نخور