سلام خانوما خوشگلا خوبین بچه هامن موهام خیلییی خوشگل بوووودددد ب این بوود دقت کنین البته بقیه میگن النم هست ولی به نظرخودم نیست😐😐شایدم هست چه بدونم درکل من یکسال رواکوتان خوردم برای جوش صورتم به محض اینکه قطعش کردم ریزش موی شدید گرفتم شدیداا بعدازیه مدت ریزشم خوب شد اها اینم بگم ک هرکیهرچیمیگفت میزدم به موهام واین بدترین اشتباهم بود مثلن یبارحنا زدم به همه میسازه برامن بدترکردریزشمو چونکه من طبعم خیلی گرمه حنام خیلی گرمه پسالکی هرچی رسید نزنین به کله اتون حداقل اول یه تیکه سرتون امتحان کنین بعدبزنین به کلکله اتون خبب ازبحث دور نشیم بعدازقطعش ریزشگرفتم الن بچه ها اون موهاییم که میریزه انتهای موم یه نقطه سفید هست ازقسمت اخرموم یعنی پایین پایین موم کف سرم نهههه چون الن یه عده فک میکنن شپش ولی شپشمال کف سرمالمن پایین موهام دیدین مثلا یه تار موتون در میاد پیاز مو یه سفیدیهست مالمن اون میافته ته موم وهرررر موییم که اون نقطه سفید داره درمیادد مثلن اگه روزی ۴۰تاموم بریزه هر۴۰تاش اون نقطه داره تو نت نوشته بود این یجور موخوره اس ولی خب دوستان مگه موخوره اینجوریه که فوری میزنه فوریم درمیاد؟؟؟تازه من کلی ازموهام کوتاه کردم ولی بازم میبنیاون نقطه میاد و فوری اون مو میریزه درحالی ک موخوره دوشاخه اینا دیدم اون مو اصن فوری درنمیاد نمیریزه ولی این.... توروخدا اگه میدونید بگید دخترای خوبیم باشید عکسموهام میزارم😂😂😂😂