2777
2789

سلام خانوما خوشگلا خوبین بچه هامن موهام خیلییی خوشگل بوووودددد ب این بوود دقت کنین البته بقیه میگن النم هست ولی به نظرخودم نیست😐😐شایدم هست چه بدونم درکل من یکسال رواکوتان خوردم برای جوش صورتم به محض اینکه قطعش کردم ریزش موی شدید گرفتم شدیداا بعدازیه مدت ریزشم خوب شد اها اینم بگم ک هرکی‌هرچی‌میگفت میزدم به موهام واین بدترین اشتباهم بود مثلن یبارحنا زدم به همه میسازه برامن بدترکردریزشمو چونکه من طبعم خیلی گرمه حنام خیلی گرمه پس‌الکی هرچی رسید نزنین به کله اتون حداقل اول یه تیکه سرتون امتحان کنین بعدبزنین به کل‌کله اتون خبب ازبحث دور نشیم بعدازقطعش ریزش‌گرفتم الن بچه ها اون موهاییم که میریزه انتهای موم یه نقطه سفید هست ازقسمت اخرموم یعنی پایین پایین موم کف سرم نهههه چون الن یه عده فک میکنن شپش ولی شپش‌مال کف سرمال‌من پایین موهام دیدین مثلا یه تار موتون در میاد پیاز مو یه سفیدی‌هست مال‌من اون میافته ته موم وهرررر موییم که اون نقطه سفید داره درمیادد مثلن اگه روزی ۴۰تاموم بریزه هر۴۰تاش اون نقطه داره تو نت نوشته بود این یجور موخوره اس ولی خب دوستان مگه موخوره اینجوریه که فوری میزنه فوریم درمیاد؟؟؟تازه من کلی ازموهام کوتاه کردم ولی بازم میبنی‌اون نقطه میاد و فوری اون مو میریزه درحالی ک موخوره دوشاخه اینا دیدم اون مو اصن فوری درنمیاد نمیریزه ولی این.... توروخدا اگه میدونید بگید دخترای خوبیم باشید عکس‌موهام میزارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا ک سرد و خشکه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چقد مو بود   

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ن گرمه

توو نتم الان سرچ کردم والا. باشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊