2777
2789

خانمامن قراه برم اکستنشن‌مژه موقت گفت بستگی ب نگه داری خودم داره خوب نگه داری کنم تایکماه هم میمونه

گفتم روز عروسی فامیلمون که برای ارایش وشنیون میام برام انجام بدین

ارایشگر گفت نه‌حداقل باید یک روز قبل عروسی بیای چون گازداره.منم گفتم باشه 

من چشمم حساسه اونایی که تجربه شو داشتن بگن گازداره چه تاثیری میذاره یعنی؟؟؟؟؟؟؟

اخه خشکی چشم دارم بعضی وقتا توچشمم همش خون میفته

نرم اکستنشن بدتر بشه ی وقت؟؟؟؟؟

اونایی ک تجربشودارن بگن‌لطفا

من انجام دادم.یکماه موند .زیادم بعشون رسیدگی‌نکردم خوایی ولی دوامش بالا بود.من خواهرم برام انجام داد.سعی کن‌چشمتو بازنکنی مموقع کار.و اینکه یه دستگاهی دارن آب تصفیه نیریزن توش و اسپری میکنن رو چشم .اون گازو میگیره چشم‌اصلا اذیت نمیشه.من‌ک اصلا ادیت نشدم.جنس مژه هم باید خوب باشه.سبک و طبیعی و راحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اکستنشن‌کار‌خرفه ای باشه مزه هات‌نیمریزه.حرفه ای به این‌معنا ک‌از مواد خوب استفاده کنه و کاشت رو خوب انجام بده.تار مژه بین ۳هفته تا یکماه عمر داره.وقتی مژه ی خودت بریزه مژه کاشته شده هم باهاش میریزه دیگه.یه حیا خوب برو انجام بده