امشب رفتیم پارک.نشسته بودیم با شوهرم که یک خانممسن اومد نزدیک و گفت من میخوام فالتو بگیرم از من انکار و از اون اصرار چون اصلا اعتقاد ندارم.شروع کرد گفتن اسممو همچیو درست گفت.حتی بچه هام نبودن رفته بودن بازس اونها رم درست گفت .در مورد شوهرمم یچیزایی گفت شوهرم یکهو نگام کرد چون اون همیشه مسخره می کنه و باورش ننیشد.اخر سر هم یهم یچیزی داد گفت خرمهره اس و به این احتیاج داری چون کسی به حرفت نیست.در مورد خواهرشوهرمم یچیزایی گفت که بینمون مطرح شده و هیچ کس نمیدونست.خلاصه اینکه تو کفش هستم هنوز و اصلا نمیدونم اینکه داده بهمچی هست و چیکارش کنم.نگهش دارم؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ده هزار تومن برا فال.برای خرمهره هم یک پولی از شوهرم گرفت که هرکادی کردم نگفت چقدر ولی گفت زیاد نبود .چون شوهرم اصلا موافق نیست و اعتقاد نداره باورم نمیشد که همون ده تومنم بده برا فال!!کلا همچیش عجیب بود
داداشم تعریف میکرد میگفت یبار تو پارک بودیم با چندتا از دوستام، یکی از بچه ها عاشق شده بود خواستیم یکم سر بسرش بذاریم یه فالگیر اونجا بوده بهش پول دادیم و اطلاعات و فرستادیم سراغ دوستم. اونم همش میشنیده حرفای فالگیرها و هر دفعه چشماش از تعجب گرد میشده ما هم غش غش میخندیدیم...
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
والا همچی رو که درست گفت شوهرم یک کاری داره می کنه هیچ احدالبشری نمیدونه.یک کاری که اصلا معمول نیست یکهو همچیو در مورد اون گفت بهش و شوهرم شاخاش دراومد .