2777
2789

سلام لطفا منطقی و با دلیل بگید.

مدتیه که من با یکی از پسرای دانشگاهمون در ارتباط هستم.

از اولم به قصد ازدواج اومد جلو و منو چادری دید ولی بعدش گفت که هرجور پوششی باشی مسئله نیست و حیای زن مهمه.

یک سال ازم بزرگ تره و کار نداره ولی توی مغازه پدرش کار میکنه و دانشجو برقه و سربازی نداره.

یکم به نظرم +۱۸ میزنه ولی جوری نیست که اذیتم کنه

تنها مسئله ای که هست اینکه حس میکنم ادامه رابطه منطقی نیست. 

تا الان عصبی شدنش رو ندیدم ولی سر چیزایی مثل گوشی و بازی بحثمون شده.

چون زیادی اهل گیم و بازیه حس میکنم اولویت اولش گیمه.

میترسم که تمام رفتاراش ادا باشه و رفتار اصلی خودش نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی دلت و عقلت میگه.اگ دو دلی.پس تمومش کن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

خوب ادامه بده ببین اخلاقاش چطوریه مگه تا کی میشه فیلم بازی کته بالاخره یه جایی خودشو نشون میده. ولی با لین توضیحاتی که دادی چیز بدی نداشته توقع پول و خونه و ماشین و کار رو از یک پسر زیر 25 سال که محصل هست تباید داشت دیگه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
خوب ادامه بده ببین اخلاقاش چطوریه مگه تا کی میشه فیلم بازی کته بالاخره یه جایی خودشو نشون میده. ولی ...

ندارم برام مهم نیست مادیاتش فقط نمیدونم چرا تازگی حس میکنم داره فیلم میاد