2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست
همون پنج دقیقه اول افتاد  تو عکس مشخص نیست  صبح باید یکی دیگه بزنم قشنگ مشخص شه

من ی خط پر رنگ میبینم گلم.باید دو خط باشه ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو تو تاریکی انداختم نگاه کن  خودم میبینمش تو دستم اما تو عکس معلوم نمیشه فک کمم با ادرار صب ...

اگه دو خط میبینین ک بارداری گلم.مبارک باشه و بارداری خوبی داشته باشی.ادرار صب دیگه برای تشخیص بارداری عالی.

ببخشید بچه دوم دختر بود یا پسر؟ 

عزیزم من ی روز بعد پاکی ب دلایلی فقط ی بار بودو باردار شدم و بچه ام پسره 

عزیزم من ی روز بعد پاکی ب دلایلی فقط ی بار بودو باردار شدم و بچه ام پسره 

اخه منم پسر میخوام دیروز یکی تاپیک زد گفت بعد از پاکی اقدام کنین بچه پسر میشه یکی گفت حتما باید روز تخمک گذاری باشه حالام خواستم ببینم شما که بعد از پاکی اقدام کردین بچه چیه ک میگین پسره. نمیدونم من کی باید اقدام کنم.. 

اخه منم پسر میخوام دیروز یکی تاپیک زد گفت بعد از پاکی اقدام کنین بچه پسر میشه یکی گفت حتما باید روز ...

ببین شما بعد از پاکیت ی شب در میون اقدام داشته باش تا ی هفته اگه بیشتر هم بود بهتر.و البته اگه زمان تخمک گذاری را بدونید ک دیگه عالی.تخمک تا ۲۴ ساعت زنده اس و اسپرم دو سه روز.ولی اسپرم همون دقایق اولشه قوی هستن و امکان پسر بودن بیشتر.یعنی این دوتا اگه هر چی زودتر بهم برسن امکان پسر شدنم بیشتره.و اینکه هردو ب شدت گرمی بخورید.خرما چای نبات و موز و چیزای سرد را کنار بزارین.البته این رژیم باید چند ماهی رعایت بشه تا اثر کنه.من و همسرم ب شدت گرمی خور هستیم.مثلن ما اصلن چای با قند نمیخوریم و همیشه با نبات و زعفرون بود.غذامونم همبشه خوش نمکه مخصوصا همسرم.اینا ک در مورد خورد و خوراک گفتم عادت ما هستشا.

ببین شما بعد از پاکیت ی شب در میون اقدام داشته باش تا ی هفته اگه بیشتر هم بود بهتر.و البته اگه زمان ...

اره الان تقریبا سه ماهه دارم گرمی میخورم. ولی دکتر بهم گفت برای تخمک گذاری از کیت استفاده کنم هروقت دوتا خط پررنگ شد اقدام کنم دکتر بهم گفت فقط یکبار باید اقدام کنم

اره الان تقریبا سه ماهه دارم گرمی میخورم. ولی دکتر بهم گفت برای تخمک گذاری از کیت استفاده کنم هروقت ...

خب حرف دکترتون را گوش بدین.ان شاءالله هر چی خیره اتفاق بیفته عزیزم و خدا یه پسر سالم ناز نصیبت کنه.

خب حرف دکترتون را گوش بدین.ان شاءالله هر چی خیره اتفاق بیفته عزیزم و خدا یه پسر سالم ناز نصیبت کنه.

نمیدونم توکل به خدا. من خودم برام فرقی نداره شوهرم یکم پسردوسته البته نشدم ناشکری نمیکنه. اونم میگه هرچی خدا بخواد