2777
2789
عنوان

شوهرم نفهمه بالا خونشون

496 بازدید | 21 پست

خانوما من برج یک عقد و عروسی باهم گرفتیم و تا شیش ماه قبلش با همسرم و خانواده اش رفت و اومد داشتیم

مراسم و همه چی درجه یک برگذار کردیم

بالا خونه پدر شوهرم اینا خونه هست که اسمی مال شوهر منه ولی پایان کار از دولت هنوز بهمون داده نشده و کاملا آماده هست فقط باید تر تمیزش کرد بشوری و یه مقدار خاک و آجر اینا هست جمع و جور کنی تو یکی از اتاق ها که بعد از پایان کار تو بالکن بشه یه سرویس ساخت

من از این شرایط خسته شدم و این ک سرویس مبل سفیددد و نصف بیشتر وسایل هامم وقتی خریدیم مستقیما بریم همون جا .... ما حتی ماه عسل هم رفتیم و همین هفته برگشتیم هرچی به شوهرم میگم بیا بریم این شرایط بد نیست و من خسته ام همش بهونه میاره و امروز فردا میکنه خیلی رفته رو مخ ام و ازش ناراحتم .. حالا میخام لج کنم باهاش چون واقعا چند بار غرور ام گذاشته ام زیر پا و بد قولی باهام کردع

« کاربر فعال در زمینه خوردن و غر زدن »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی می خوای بری داخل خونه خودت ولی همسرت میگه بزار کامل بشه بعد؟ درست فهمیدم

آره فقط ی مقدار خاک و آجر اینا هست که بعد از پایان کار بشه یا سرویس تو بالکن ساخت چون فقط داخل یکی از اتاق ها مستره

من میگم با اینا هم میشه زندگی کرد اینارو میکنیم تو اتاق درم میبندیم بیا زود تر زندگی رو شروع کنیم همش بهونه که نمیشه فلان صبر کن

چقدر زمان میخواد اگه مثلا یه ماهه درست میشه صبر کن

ما الان سه چهار ماه دورشیم دولت به این راحتی ها پایان کار نمیده و کلی هم خرج کردیم اصلا معلوم نیس

آره فقط ی مقدار خاک و آجر اینا هست که بعد از پایان کار بشه یا سرویس تو بالکن ساخت چون فقط داخل یکی ا ...

اینجورم سخته بخای دوباره بنایی کنی کل زندگیت بهم میریزه اما شرایط شما هم خیلی سخته بهت حق میدم منم تقریبا تو شرایط شما بودم اومدم خونه ی خودم گازم نداشتم

خب ممکنه تو مسائل دیگه هم اذیت بشی و بدرفتاری کنه

احساس حقارت دارم که این همه با درستی و قول گرفتن ازش خواستم و دلمو زده

آره فقط ی مقدار خاک و آجر اینا هست که بعد از پایان کار بشه یا سرویس تو بالکن ساخت چون فقط داخل یکی ا ...

اها

همسرت دوست نداره دیگه میخام ببرتت تو خونه کامل و برات همه چی مهیا باشه

ولی بشین باهاش صحبت کن نه جروبحث هیچ وقت جروبحث نکن همیشه یه گفتگو آروم و منطقی داشته باش از من به تو خواهرانه نصیحت

بشین بگو وقت بگه مثلا بگه ی ماه دیگه صبوری کن خانومم تکمیل شد میریم

و ی چیزم یادت باشه در عین حالی که براش مهربونی سیاستم داشته باش آمممم میدونم ربط نداره ب تاپیکت ولی گفتم بهت بگم چون همسر منم به زور راضی شد خونه ای که هنوز کابینت نداشت من راضیش کنم ک بریم زندگی کنیم