2777
2789

یک بنده خدایی اومد خونمون با بچه هایش ،یه دختر یه پسر ،انقد خونمون و بهم ریخت که داشت گریم می‌گرفت مامانشم دعواش میکرد عر میزد و گریه میکرد معلوم بود هر دم بیل بار اومدن،انقد اعصابم خراب شد میخواستم بگم ترو خدا تا تربیت بچه رو یاد نگرفتی بچه نیار،بچه تربیتش از خودش عزیزتره،خودش در کشور رو باز میکرد شکلات بر می‌داشت ،رفت اتاقمون وسایلای بچمو برداشت ریخت بیرون،در یخچال و باز کرد ،تمام دکوری هارو او د پایین ،اب ریخت رو فرش اگر بدونید حالم بده

عزیزم‌مهممون دعوت میکنی ظرفیتم داشته باش بچه گریه میکنه عر نمیزنه بچه ها گاهی اوقات ناسازگار میشن

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما بودم تذکر میدادم خیلی صبرت زیاده من با هیچ کس تعارف ندارم 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

اه گودزیلان که,, ننه بابا باید مراقب بچش باشه تو مهمونی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

كلا بٓعضي ها از بچه داري فقط به دنيا آوردنش رو بلدن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

حدود ١٥ سال پيش

يكي از اشناها بچشو گذاشت پيش من، با مامانم رفتن جايي( يه صبح تا غروب)

وقتي مامانم اومد، من فقط اشك ميريختم

بس اين بچه اذيت كرده بود

اصلا يه چيزي بود! 

ياد اون روز افتادم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
من جای شما بودم تذکر میدادم خیلی صبرت زیاده من با عیچ کس تعارف ندارم 

چجوری باید تذکر داد؟ من دوس دارم یاد بگیرم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بعضی از بچه ها واقعا بدهستن و دست خودشونم نیست! بچن. 

مادر پدرشونم خوبن ولی این بچه ها ذاتا حرص در بیار و شیطونن! 

دلم به حاله پدر مادر این بچه ها میسوزه. 

از خدا میخام این سرنوشت رو نداشته باشم. 

هیچ کاریش هم نمیشه کرد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بچه من 16ماهشه.خیلی رو تربیتش حساسیم دعوا و تشویق ب جا ولی بخدا اینقدر اذیت میکنه خونه رو خراب میکنه ک خونه نشین شدیم.

هیچ وقت نگو خانواده مقصرن من تا قبلش مثل شما بودم الان بچم کاری کرده ب غلط کردن افتادم کسی هم اینجوری اینقدر شیطون نداریم

من همسایمون سه تا بچه داشت وقتی میومد خونمون کل وسایل اتاق بچمو میووردی توسالن ،تمام اسباب بازیهایم خراب میکردند،اگه یک ساعت میومدن خونم باید چهار ساعت بعدش خونه رو تمیز میکردم،دیگه باهاش رفت آمد نکردم،خداروشکر از اونجا رفتند،