2777
2789
عنوان

سلام کسی کاشت ابرو انجام داده که راضی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 191 پست
نه عزیزم چه آزار و اذیتی  این چه حرفی هست که میزنی گلم.  پس بالاخره موندگار شدی؟

سلام عزیز دل،ظهر قشنگت بخیر.امیدوارم خوب باشی.شرمنده دیر جواب دادم،درگیر درس دخترم هستم،وحسابی زمانبره.

بله انگار خدا خواست که دوستی همچون شمارو براحتی از دست ندم،حیلی مراقب خودتو وبچه ها باش.خدای خوبیها همراهت مهربونم.

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
سلام عزیز دل،ظهر قشنگت بخیر.امیدوارم خوب باشی.شرمنده دیر جواب دادم،درگیر درس دخترم هستم،وحسابی زمانب ...

سلام عزیزِ مهربونم 🌹

چه عالی 😍😍😍

خیلی خوشحال شدم 💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دل،ظهر قشنگت بخیر.امیدوارم خوب باشی.شرمنده دیر جواب دادم،درگیر درس دخترم هستم،وحسابی زمانب ...

بهار جانم، عزیز دلم 

دو سه ماه پیش من به علتی مجبور شدم تاپیکهام رو قفل کنم( توی تاپیکِ اصلیم قبلا  توضیح دادم) ، بعدش فراموش کردم که این تاپیکمون رو دوباره باز کنم، ببخشید 🙏🙏🙏

خودت خوبی؟ دختر و پسرِ گلت و خانوادت خوب و رو به راهن؟؟؟ 

از محمد کوچولو چه خبر؟؟ ان‌شاءالله که خوش خبر باشی 

بهار جانم، عزیز دلم  دو سه ماه پیش من به علتی مجبور شدم تاپیکهام رو قفل کنم( توی تاپیکِ اصلیم ...

سلام عزیز دلم شما خوبی،خانواده عزیزت،پسرای خوشگلت،مادر مهربونت همه سلامتن ان شاءالله...

ماهم همه خوبیم الهی شکر....ممنون از لطفت عزیزم..‌محمد هم الهی شکر خوبه الان فعلا که شکستش داده،،،خداکنه که دیگه سراغش نیاد...

ممنون ازت که بفکرمی،،،من حقیقتا غیر از ینکه بیام تاپیک اشتاد و جزو قران هر ماهم رو اعلام کنم وگاهی رفع دلتنگی کنم وبا شما احوالپرسی کنم اصلا سایت نمیام...فقط برا عید اومدم دیدم قفله تعجب کردم  گفتم سپاس ازمن و پر حرفی هام خسته شده تاپیک شو قفل کرده  

حقیقتا سرم خیلی گرم کتابهاییه که درباره روح و مرگ و اینچیزاست،همش هم برام سوال پیش میاد ومیرم دنبالش،گاهی وقتام خواننده خاموش تاپیکت هستم....

ممنون که هستی،ممنون که اینهمه خوبی....

الهی تنت سالم و دلت پر از آرامش باشه....

من حتی دعاهای خوب کردن رو ازتو عزیزم یاد گرفتم،،،ان شاءالله که روزگار برمن لطفی کنه که بتونم تو این دنیا ناجی نجاتم رو در آغوش بگیرم و دستشو بخاطر محبتش ببوسم....روزی نیست که به یادت نباشم و برات دعای سلامتی نکنم...دلم گرمه به بودنت...خیلی مراقب خودت باش...چون یکی هست که تو شمالی ترین نقطه کشور همه دلش بند تنها دوست مجازی اما واقعی و قلبیش هست...

خداوند مهربان نگهدارت...

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
سلام عزیز دلم شما خوبی،خانواده عزیزت،پسرای خوشگلت،مادر مهربونت همه سلامتن ان شاءالله... ماهم همه ...

عزیزِ شیرینم 🥰🥰🥰🥰

تو چقدر خوبی آخه دختر 💞💞💞

ممنونم از اینهمه اظهارِ لطف و محبتت 🙏 ان‌شاءالله که واقعا لایقِ اینهمه مهربونی و علاقه و احساست باشم. 

ولی واقعا من فقط خودم رو یه وسیله می دونم که وقتی تو از ته دلت از  خدای مهربون کمک خواستی تا از ترس و دلهره و اضطرابا و شکنجه ی روحی که میکشیدی نجاتت بده،. خدای مهربون به من منت گذاشت و دستِ کمکش رو از آستینِ من به سمتِ تو دراز کرد. 

یادم میاد اولین بار لحظه ای که شروع به نوشتن کردم برات، از خدای مهربون کمک خواستم که حرفام به دلت بشینه و بتونم واقعا تسکینِ دردِ روحیت بشم، که خداروشکر انگار همینطور هم شده و چقدر خوشحالم و خداروشاکرم که حالِ دلت خوبه 💚💚💚💚

چقددددر خوشحال شدم از خبرِ سلامتیِ محمد😍، ان شاءالله که خدای مهربون برای پدر و مادرش حفظش کنه و دامادی و عاقبت به خیریش رو ببین 🙏🙏🙏🙏

ان‌شاءالله که همیشه صدای خنده هاش توی خونشون بپیچه و همه ازش به عنوانِ معجزه ی سلامتیِ خدای مهربون یاد کنن 🙏🙏🙏

ان‌شاءالله که خودت و بچه هات و همسرت هم همیشه شاد و خوشحال و سالم و عاقبت به خیر باشین و مسیرِ زندگیتون هموار باشه و اگر ناهمواری هم در مسیر بود، حکمتش رو متوجه بشید و ازش پله ی صعود بسازید برای قوی تر شدن و صبور شدن و نزدیکتر شدن به خدای مهربون 🙏🙏🙏

ممنونم از دعاهای قشنگت و اینکه ندیده و نشناخته برام دعا می کنی✨✨✨ و چه لذتی بالاتر از اینکه دوستی داشته باشی که خالصانه و بی چشم داشت و از سرِ لطف و محبت، از راهِ دور خیرخواهِ زندگیت باشه و برای سلامتیت دعا کنه 🥰 ممنونم مهربونم ممنونم 🙏🙏🙏🙏

من کی باشم که تو عزیزِ دل بخواهی دستم رو ببوسی، روی ماهت رو از  راهِ دور می بوسم 🌹🌹🌹

عزیزِ شیرینم 🥰🥰🥰🥰 تو چقدر خوبی آخه دختر 💞💞💞 ممنونم از اینهمه اظهارِ لطف و محبتت 🙏 ان‌شاءال ...

سلام سپاس جان،،،امیدوارم خوب باشی.

ممنون ازین همه دعای خوبت،ان شاءالله که تو زندگیت هیچوقت مشکلی ایجاد نشه و همیشه دلت خوش باشه.

ممنون از محبت و دعای قشنگت برای محمد...الهی آمین و ان شاءالله که همه ی کوچولوهایی که اسیر بیمارستانن وتن کوچیکشون بیماره خدا غم و درد جسمی رو ازشون دور کنه...

مطمئن باش که برگزیده خدا بودی اگرنه اینهمه سال چرا هیچ روزنه ایی برام باز نشد،،،زمانهایی که از گریه و التماس بخدا اونقدر حالم بد میشد که ناامید یه گوشه مینشستم و دوباره غصه خوردنم شروع میشد....اما یهویی از یه جایی که فکرش رو نمیکردم یه دستی به سوی من دراز شد که برام پر از آرامش بود و منو بعده سالها آسوده خاطر کرد.

من بعد سالها خواب عموی مرحومم رو دیدم که بمن خبر دادن پاشو بیا رضا اومده آزاد شده میخواد ببینتت،،،نه من کسی رو میدیدم ونه صدایی میشنیدم،،،فقط حس میکردم یکی کنارمه....من رضا رو در آغوش گرفتم و اون فقط میخندید و سرش پایین بود و اصلا به من نگاه نمیکرد...من همراهش غذا خوردم و فقط نگاهش کردم و رفع دلتنگی کردم...اونقدر خوابم قشنگ و آروم بود که تمام وجودم پر از آرامش شد....

وقتی برای عمه ام(همون عمه و عمو معروف  )

تعریف کردم(چون عمه ام و دخترش تنها کسانی هستند که میتونم در این زمینه باهاشون صحبت کنم و باهم خیلی راحت هستیم)بمن گفت:تو خوابه خیلی خاصی دیدی مخصوصا اون شخصی رو که میگی ندیدی و صدایی نشنیدی فقط حسش میکردی،گفت مطمئن باش چون بخشیدیش و قلبت اروم شده گره از کارش باز شده و اومده اول سراغ تو....

وای سپاس نمیدونی چقدر دلم برای عموم سوخت،ازینکه شاید ممکن بود بخاطرمن گیری به کارش افتاده باشه....هرچند من به عمه ام هم گفتم که من هرگز ازش دلگیر نبودم و فکر به این نمیکردم که باید ببخشمش چون خیلی زیاد برام عزیزبود...فقط چندسال پیش عکسش رو گذاشتم جلو رومه و خیلی ازش گله کردم و ازش خواستم واقعا ازته دلش از خدا بخواد کمکم کنه...اون روز هیچوقت یادم نمیره که دختر چهار ساله ام اروم از لای در داشت مادر عاجز شده اش رو زار زار گریه میکرد میدید ومن چقدر دلم براش سوخت....

سپاس من حتی موهبت این خواب رو مدیون توام....اگه تو نبودی من در نادانی و بی درکی ام باقی میموندم و شاید عمو تا روزی که من از ین دنیا نمیرفتم بخاطر یه شیطنت بچه گانه از نعمتات والطاف خدا در انجا بی نصیب میموند(البته صحبتهام بر اساس ذهنیت و نتیجه گیری شخصی ام راجبه خوابمه و شاید اصلا خوابم درست نبوده باشه و یا شاید هزاران دلیل دیگه ایی وجود داشته باشه برای این خوابم)

و اینو خوب فهمیدم که حق الناس چقدر مهمه .

همه اینا رو با وجود تو فهمیدم و امروز به آگاهی رسیدم،البته خودم رو آگاه نمیدونم،اما الان در این لحظه مرگ رو نه تنها نیستی و نابودی نمیدونم بلکه به این فکر میکنم که چقدر خوبه که مرگ هست...

هرچند ازینکه دیگه نتونی عزیزی رو در آغوشت بگیری و با تمام وجود حسش کنی خیلی دردناکه اما خوب ما آمدیم که روزی برویم........

بازم ممنون که هستی....

ببخشید که پر حرفی کردم....شرمنده.

میبوسمت

سلام سپاس جان،،،امیدوارم خوب باشی. ممنون ازین همه دعای خوبت،ان شاءالله که تو زندگیت هیچوقت مشکلی ای ...

عزیزززززززززم 🥰

چه خوابِ جالبی دیدی 😍 دقیقا احساس و برداشتت از خوابت درسته. و چقدر مهربونی که نگرانِ این هستی که مبادا ناراحتیِ تو برای عموی محرومت مشکل ایجاد کرده باشه. 

می دونی عزیزم، من تا اونجایی که من از تجارب متوجه شدم، در ما در اون دنیا پاسخگوی تک به تکِ اعمالمون و تاثیرش روی دیگران هستیم و نتیجه ی کارهامون و عواقبی رو که برای دیگران داشته به صورت خیلی ملموس، در درک و تجربه می کنیم، حتی اگر شما به خاطرِ عشق و علاقه ای که به عموی مرحومت داری هیچوقت از ایشون به خاطر اون رفتار دلگیر نشده باشی، ولی ایشون طبق قانون الهی، در اون دنیا هر بار که شما دچار ترس و اضطراب و استرس و رنجِ روحی می شدی، اون در و رنج و استرس و عذاب رو با تمام وجودش و خیلی بیشتر از شما درک می کرده حتی رنج و اضطراب  بچه های شما رو که از دیدن استرس مادرشون مضطرب میشدن، چون این هم دنباله ی همون کارِ عموی شما بوده. 

تا اینکه الان به لطفِ خدای مهربون شما از اون درد و رنجِ روحی خلاص شدی و به این طریق عموی مرحومت هم روحش از این بابت به آرامش رسید. 

و علت و حکمتِ این خواب هم به نظر من همینه و به قولِ عمه ی عزیزت، در شما خوابِ بخصوصی دیدی. 

چقدر شیرینه برام که از مرگ به خوبی و زیبایی یاد می کنی 😍

عزیزم البته که شما به آگاهی رسیدی همه ی ما با خوندن ودونستنِ هرچه بیشتر از تجارب مرگ و فهمیدنِ اینکه ما در واقع موجوداتِ معنوی ای هستیم که داریم موقتا بشر بودن و انسان بودن رو تجربه می کنیم، پنجره های بزرگی از آگاهی و معنویت به رومون باز میشه. 

ولی عزیزم جمله ی آخرت رو تصحیح می کنم،  فراق ودوری برای ما بازمانده ها هست وگرنه عزیزانمون که از این دنیا رفتن هر لحظه و هر زمان به ما اشراف دارن و می تونن ما رو ببینن و خیلی خیلی عمیق احساسات و عواطفمون رو درک کنن. ولی ما به خاطر اینکه جسممون حجابی بین روحِ ما و اونهاست، نمی تونیم اونها رو ببینیم. 

عزیزززززززززم 🥰 چه خوابِ جالبی دیدی 😍 دقیقا احساس و برداشتت از خوابت درسته. و چقدر مهربونی که نگر ...

سلام صبح بخیر

چقدر خوب که دارمت،چقدر خوب که هستی...

امیدوارم که واقعا خوابم همینطور باشه که شما گفتی...

اره دقیقا حرفتون درسته ولی دل خیلی کوچیکه...

کاش میشد حسشون کرد...

سلام صبح بخیر چقدر خوب که دارمت،چقدر خوب که هستی... امیدوارم که واقعا خوابم همینطور باشه که شما گف ...

بهار جان،  یه انیمیشنی هست با اسم مسافر خانه ی آکو، نمی دونم دیدیش یا نه. 

محصولِ کشورِ ژاپنه، در مورد یک دختر بچه هست به اسم آکو که طیِ یک تصادف، پدر و مادرش فوت میشن و خودش هم برای چند لحظه تجربه ی نزدیک به مرگ داشته و روحِ یک پسر بچه رو می بینه. 

بعد برای ادامه ی زندگی پیش مادربزرگش که صاحب یک مسافرخانه در خارج از شهر هست میره. 

اونجا دوباره روحِ اون پسر بچه رو میبینه و باهاش دوست میشه، چون  اون پسر بچه در اون مسافر خونه زندگی می کرد چون دوستِ صمیمیِ دورانِ کودکیِ مادربزرگِ آکو بوده که توی همون بچگی مرده بوده 

عزیزم این کارتون به شکلِ زیبا و قابل درک و فهم برای بچه ها در مورد مرگ و روح و اینکه وقتی  عزیزی فوت می کنه روحش همیشه کنارِ افرادی هست که دوستشون داره و از اونها مراقبت می کنه و حرف ها و احساسشون رو میفهمه

صحبت می کنه. 

و چون کارتونش ژاپنی هست مفاهیمی مثل اخلاق و ادب و احترام و سخت کوشی هم داخلش گنجونده شده. 

نسخه ی سانسور شدش رو دانلود کن و با بچه هات ببین 

البته سانسورش هم مربوط به 10 الی 15 دقیقه از داستان هست که مربوط به مسافرِ خانمی میشه که به سبک غربی لباس می پوشه و م... روب می خوره و توی استخر شنا می کنه. 

برلی بچه ها سانسور شدش بهتره. 

اینم لینکش 👇👇👇

https://www.doostihaa.com/1398/10/09/انیمه-مسافرخانه-اوکو-okkos-inn-2018.html

بهار جان،  یه انیمیشنی هست با اسم مسافر خانه ی آکو، نمی دونم دیدیش یا نه.  محصولِ کشورِ ژ ...

احساس میکنم یه تیکه هایی ازش رو دیدم ولی راجبه داستانش اطلاعی نداشتممنونمم

ممنون محبتت چشم دانلود میکنم حتما...

💠 زندگی پس از زندگی(فصل دوم) ▫️ویژه برنامه افطار شبکه ۴ 🔸️هر شب در ماه مبارک رمضان 🔸️ساعت پ ...

دستت درد نکنه از یاد آوری