2777
2789
عنوان

سلام کسی کاشت ابرو انجام داده که راضی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 191 پست
@سپاس1         سلام عزیزدل خوبی سلامتید ان شاءالله بچه ها وخانواده عزی ...

عزیزم هر کجا هستی دستِ حمایتگرِ خدای مهربون همیشه مثل ابر، بالای سرت باشه ان شاءالله 🙏🙏🙏

خدای مهربون پشت و پناهت و حافظِ خودت و خانوادت باشه 💚💚💚

همیشه در فکر و ذهن و قلبم باقی می مونی 💝💝💝

تو زنِ قوی و با اراده و مادرِ مهربونی هستی و این شجاعت و تلاشِ خودت بود که باعث تغییرت شد. 

دلم برات تنگ میشه 

ولی می دونم بالاخره یه روزی یه جایی از این هستی بیکرانِ الهی  همدیگه رو ملاقات خواهیم کرد البته اون زمان دیگه نه با چشمِ سر، بلکه با چشمِ دل و از عمقِ جان، همدیگه رو خواهیم دید. 💚💚💚

تا اون روز به خدای مهربون می‌سپارمت 💛💛💛

اگر برات خیلی مهم هست حتما درخواستِ حذفِ تاپیک رو می دم ولی اگر با بودنِ تاپیک موافق باشی ممکنه به اشخاصِ دیگه ای با خوندنِ مکالمه ی من و تو کمک بشه. 

بازم اگر مصلحت نمی دونی حتما حذفش می کنم. 

تصمیمش با خودت، هرچی بگی همون کار رو می کنم. 

سلام💕‌‌‌چقدر دل کندن سخت میشه وقتی میرسی به آخرش😖یهو خیلی حالم گرفته شد💔💔💔هیچوقت فکرنمیکردم که...😭😭😭😭...همین پیامای گهگدار دلمو خوش میکرد به اینکه کنارمی😭وای سپاس من خیلی حالم بدشد یهویی😖😖😖کاش راه ارتباطی دیگه ایی میبود😖😔

کاش میدیمت،بغلت میکردم تا تمام حس خوبم نسبت بهت رو با تمام وجودم بهت منتقل کنم.

نه اتفاقا من اصلاهم قوی نیستم،خیلی ضعیفم،خیلی زیاد....فقط نشون میدم که قوی ام😔هنوز خیلی راه مونده تا برسم به چیزی که میخوام،هنوز خیلی راه دارم........

واینکه دوست دارم این حرفاو این دوستانه فقط مال خودمون باشه💕💖😘ممنون میشم حذفش کنی.

تشکرعزیزم

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام💕‌‌‌چقدر دل کندن سخت میشه وقتی میرسی به آخرش😖یهو خیلی حالم گرفته شد💔💔💔هیچوقت فکرنمیکردم که. ...

برو خدا به همراهت 💚💚💚

حذفش می کنم 🌹🌹🌹

یه روزی همدیگه رو خواهیم دید 

تا اون روز،. خدانگهدار دوستِ مهربونم 💕💕💕

سلام💕‌‌‌چقدر دل کندن سخت میشه وقتی میرسی به آخرش😖یهو خیلی حالم گرفته شد💔💔💔هیچوقت فکرنمیکردم که. ...

اون تاپیکم رو که می خوندی، لینکش رو جایی ذخیره کن 

گاهی به عنوان خواننده ی خاموش و غیرِ عضو، بیا و بخون. 

سلام دوست عزیز واقعا ازت ممنونم بابت این تاگیک از وقتی زایمان کردم حال خیلی بدی داشتم الان 10 ماهه همش ب مرگ فکر میکنم ترس بدی وجودمو میگیره حالم خراب میشه همشب یهویی مردن فکر میکنم ترسم صد بذابر میشه ولی امروز تو منو ب ارامش رسوندی نمیدونی چه حالی داذم بعد ده ماه تازه ارامش گرفتم امیدورام همیشه زندگیت سراسر ارامش باشه الان ن تنها نمیترسم تازه خوشمم اومده اتشاالله خدا بهترینارو بهت بده

سلام دوست عزیز واقعا ازت ممنونم بابت این تاگیک از وقتی زایمان کردم حال خیلی بدی داشتم الان 10 ماهه ه ...

سلام عزیزم 

خداروشکر می کنم اگر تونسته باشم کمک کوچیکی در جهتِ آرامشِ روحی و روانیِ شما  انجام داده باشم. 

فقط من امروز به درخواستِ این دوستم که اینجا با هم گفتگو داشتیم، درخواستِ حذفِ این تاپیک رو به نی نی یار میدم. و این تاپیک حذف میشه. ولی میتونی به تاپیکِ اصلی خودم که در مورد زندگی بعد از مرگ هست مراجعه کنی. 

سلام عزیزم  خداروشکر می کنم اگر تونسته باشم کمک کوچیکی در جهتِ آرامشِ روحی و روانیِ شما   ...

عزیزم سلام

خوبی

من با کاربر اشتاد برای ختم گروهی قران هرماهه هستم.قضیه لغو کاربری رو گفتم وگفتن که با شما در ارتباط باشم،چیکار کنم سپاس جانم؟

لغو کاربری نکنم؟؟

یه جوابی بده بهم،دلمم نمیخواد ختم هرماهم رو ازدست بدم.

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
سلام عزیزم  خداروشکر می کنم اگر تونسته باشم کمک کوچیکی در جهتِ آرامشِ روحی و روانیِ شما   ...

باشه عزیزم ممنونم ازت واقعا مثل فرشته بودی بذای حال خودم و زندگیم

شما روانشناسی؟ 

عزیزم سلام خوبی من با کاربر اشتاد برای ختم گروهی قران هرماهه هستم.قضیه لغو کاربری رو گفتم وگفتن که ...

سلام بهار جانم ببخش من چند روزی نتوستم بیام

نمی دونم عزیزم خودت هر طور صلاح می دونی. 

راستش چون من علتِ اینکه می خواهی لغو کاربری کنی رو نمی دونم نمی تونم نظری بدم. 

اینکه کلا بخواهی از سایت بری و دیگه مثلا به خاطر اینکه وقتت رو میگیره یه بحثه 

و اینکه مثلا به دلایل شخصی یا شناخته شدن بخواهی لغو کنی یه بحث دیگه هست. 

در مورد دوم، خوب می تونی لغو کاربری کنی و با یه کاربری و اسمِ جدید دوباره وارد بشی. 

سلام بهار جانم ببخش من چند روزی نتوستم بیام نمی دونم عزیزم خودت هر طور صلاح می دونی.  راست ...

سلام عزیزم

قربون محبتت،امیدوارم خوب باشی.

حقیقتا دوراز چشم شوهرم تو سابت فعالم واون اصلا راضی نبست،منم اینجا هیچ فعالیتی ندارم جز اینکه بیام  با شما درد دل کمم  وبا اشتاد در تبادل باشم برای  ختم ماهانه قرآن،

و چون همبشه ته دلم به خاطر اینکه شوهرم راضی نیست یه جوریه خواستم کلا بیخیال اینجا بشم.فکر کردم شاید استاد جای دیگه ایی فعالیت داشته باشن تا بتونم اطلاع بدم ولی گفتن غیراز اینجا جایی نیستن .وازشما گفتن ومن مجددا برگشتم پیش شما و دوباره باعث ازار واذیت ومزاحمت برات شدم،شرمنده گلم.

سلام عزیزم قربون محبتت،امیدوارم خوب باشی. حقیقتا دوراز چشم شوهرم تو سابت فعالم واون اصلا راضی نبست ...

نه عزیزم چه آزار و اذیتی 

این چه حرفی هست که میزنی گلم. 

پس بالاخره موندگار شدی؟