2777
2789
عنوان

علایم هفته هفت بارداری

10141 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من هفت هفتمه...ولی هیچ علائمی ندارم..هفته ششم رفتم سونو واژینال که بهم گفتن قلب دیده نمیشه گفتن ده روز دیگه برو سونو داپلر😔خیلی نگرانم...البته من ای وی اف کردم...این نداشتن علائمم بدتر نگرانم میکنه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

برو خداروشکر کن مثل من نیستی

از زور شدت حالت تهوع دو هفته اس خونه مامانممم

آنقدر هم بی اعصابم ب همه دارم میپرم

حالت تهوع افتضاحه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

برای صدای قلبم زود رفتی عزیزم

من تو هفته ۹ برام سونو نوشته دکتر

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداروشکر کن مثل من نیستی از زور شدت حالت تهوع دو هفته اس خونه مامانممم آنقدر هم بی اعصابم ب هم ...

وای من یه ذره بهتر شدم منم خونه مامانم درازکشم😑 از حال بدم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
برو خداروشکر کن مثل من نیستی از زور شدت حالت تهوع دو هفته اس خونه مامانممم آنقدر هم بی اعصابم ب هم ...

البته منم قبل سونو حالت تهوع درحد مرگ داشتم ولی الان نه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
برای صدای قلبم زود رفتی عزیزم من تو هفته ۹ برام سونو نوشته دکتر

بنظرت هفت هفته وچندروز با سونو داپلر نشون میده

از خودم بدم میاد

از این ک بقیه دارن کار میکنن و من تو خونه مثل جنازه ها افتادم

از نظر جسمی ک داغونم

روحی داغون تر

شما چند هفته اید؟

بنظرت هفت هفته وچندروز با سونو داپلر نشون میده

اصن نمی‌دونم سونو داپلر چیه قربونت بشم

من تو هفته هشت ام

قرارهای هفته دیگه برم برا صدای قلب

پیش دکتر خودم میرم خودش سونوگرافی داره

اصن نمی‌دونم سونو داپلر چیه قربونت بشم من تو هفته هشت ام قرارهای هفته دیگه برم برا صدای قلب پیش د ...

شبیه سونو معمولیه ولی پیشرفته تره

منم هفته هفتم اصلا علائم ندارم،بعضی وقتا یادم میره باردارم قراره شنبه برم سونو

منم شنبه میرم سونو...انشاالله که قلب جوجه های هردومون تشکیل شده باشه