2777
2789
عنوان

واسه خوشگلی بچه چکار باید کرد؟؟؟هرکی هرچی میدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 88 پست
من فقط میدونم برا پوست سفید شکلات تلخ خیلی تاثیر داره‌..چون شوهرم سبزه تیره من گندمی....ولی دخترم خی ...

جدی شکلات تلخ خوبه؟؟؟؟

مرسی عزیزم الان سیب میخورم 

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟
😂😂😂والا خدا دستش خط خورده😭

😂😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید عمه ش خوشگل باشه     میوه زیاد بخور عزیزم.به خصوص انار و سیب و به و هلو روی پلو یه ...

دقیقا 

من عمه هام زشت بودن به منم ارث رسید اححح

درصورتی که مامانم خیلی نازه

کاش دلها در چهره ها بود.....
تو همون ریحانه بهشتی نوشته بود آخه من خاله هام و مامانم چشم سبزن مادرشوهرمم چشم سبزه ولی بچه اولم چش ...

شما چون تو ژنتون دارید احتمالش زیاده ولی نه که با خوردن چیزی بچه چشم رنگی بشه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

عزیزم خورد و خوراک تاثیر کمی داره دو طرف باید ژنشون قشنگ باشن.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
منم مامانم سرم انار خورده چال لپ دارم😍🥳

انقد دوس دارم😍

منم از مامانم یاد گرفتم انار خوردم ک چال داشته باشه

چون مامان منم خورده بود من ی کمرنگ دارم😍

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
جدی شکلات تلخ خوبه؟؟؟؟ مرسی عزیزم الان سیب میخورم 

بزا من اینجور بود...تو سایتم بچه ها گفتن..ولی زیاده روی نکن تو خوردنش......

قبلشم از دکترت بپرس..

ماه  های اخر هندونه رو بخور....خیلی چیزای دیگه هست یادم رفته...ماه چندمی؟؟؟

درست میشه دایی