2777
2789
عنوان

واسه خوشگلی بچه چکار باید کرد؟؟؟هرکی هرچی میدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 88 پست
بزا من اینجور بود...تو سایتم بچه ها گفتن..ولی زیاده روی نکن تو خوردنش...... قبلشم از دکترت بپرس.. ...

ماه چهارم.هندونه اونموقع خ بده سفیدن

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا زن و مردای خوشگل بچشون خوشگل نمیشه🙃😜😜😜

دقیقا یکی از اقوام زنه چشم درشت رنگی و بور و سفید شوهرشم سفید و دماغ و دهن خوشکل داره ما می گفتیم بچش انقدر خوشکل بشه ولی نشد چشمهای ریز قهوه ای دهن گشاااااااد🤔🤔🤔 

ماه چهارم.هندونه اونموقع خ بده سفیدن

اره راست میگی...اشکال نداره الان بخور...ولی زیاد نخور

برای بخیه های زایمانم خیلی عالیه سریع خوب میکنه...ولی اون موقع نیست😶

درست میشه دایی  
اره راست میگی...اشکال نداره الان بخور...ولی زیاد نخور برای بخیه های زایمانم خیلی عالیه سریع خوب میک ...

اره از شانسم‌

من عاشق هندونه هم هستم

میگن انار هم خیلی خوبه ولی من از وقتی حامله شدم همه جور میوه ای بوده جز انار😭 انار کی میاد توبازار ...

تو شهریور منطقه غرب و اینا میاد

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
خودم خوبم  شوهرمم چهرش واسه مرد خوبه ولی واسه دختر نه

عزیزم میوه پوست بچه رو شفاف و خوش رنگ میکنه. من سر پسرم تا دلت بیاد انار خوردم کاسه کاسه. اینقدر پوست پسرم نازه.. سفیددددد با لپای گلی. کلا پوست قشنگی داره

چشماشم قشنگه که به خودم رفته. گردی صورت و لب و چانه هم به باباش رفته. ترکیب به شدت خوشگلی شده.. در کل میخام بگم نی نی به خودتون میره شاید خوراکی بتونه رو پوست تاثیر بذاره

دقیقا یکی از اقوام زنه چشم درشت رنگی و بور و سفید شوهرشم سفید و دماغ و دهن خوشکل داره ما می گفتیم بچ ...

دیدم میگم دیگه 🤣من قیافم بدک نیست سر بارداری سوهرم خیلی میرسید درحدی که اب معدنی بسته ای میخرید میاورد خونه میگفت اب شهری نخور اخر پسرم کشید به مادر شوهرم🤣🤣🤣

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
عزیزم میوه پوست بچه رو شفاف و خوش رنگ میکنه. من سر پسرم تا دلت بیاد انار خوردم کاسه کاسه. اینقدر پوس ...

خودم موهام خرمایی چشمامم  عسلی کلا خواهر وبرادرامم همینطورن 

ولی خانواده شوهرم موهاشون مشکی چشاهم همینطور 

دعاکن خوشگل بشه خیلب

دیدم میگم دیگه 🤣من قیافم بدک نیست سر بارداری سوهرم خیلی میرسید درحدی که اب معدنی بسته ای میخرید میا ...

خواهر من میگفت بچم به هرکسی میره ب مادرشوهرم نره 

دقیقا کپی اونه منتهی مدل ملوس و بانمکش

عزیزم میوه پوست بچه رو شفاف و خوش رنگ میکنه. من سر پسرم تا دلت بیاد انار خوردم کاسه کاسه. اینقدر پوس ...

یکی از همسایه های ما تو بارداریش انار خیلیییی میگه خوردم الان پسرش اینقد قرمزه اینقد قرمزه ک انگار رنگ پاشیدی صورتش. فک کنم در حد معمول بخوری خوب باشه اخه این نیگه کلا روزی دوسه تا  انار میخوردم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘