2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

125 بازدید | 16 پست

هفته بعد عروسی دعوتیم.یه مقدارپول دارم میخوام طلا بخرم..الان تکدست و زنجیر پلاک و گوشواره دارم .با پولم بنظرتون 3تا النگو بخرم همیشه دستم باشه بهتره..یا یه گردنبند که فقط برا جشن ها بندازم؟ 

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من النگو دوست ندارم

من تاحالا النگو نداشتم..دوسه بار خریدم ولی چون خیلی ظریف بودن و مثلا دوتا 3تا اصلا استفاده نکردم و فروختم

Alango bekhar jelvash bishtare

منم همینو میگم..همسرم میگه چون تک دست داری تو اون دستت هم النگو باشع یکم خزه..هرچند یه هفته س مدام میگه برو النگو ببین.امروز که دیدم و پسندیدم الان میگه میخوای یه گردنبند برداری که مجلسا استفاده کنی ؟دودلم کرد.

من تاحالا النگو نداشتم..دوسه بار خریدم ولی چون خیلی ظریف بودن و مثلا دوتا 3تا اصلا استفاده نکردم و ف ...

من اللن 4تا النگوی ظریف و آینه ای دارم فقط عروسیا و مهمونیا میندازم! میترسم طلا داشته باشم و راه بیفتم تو خیابون و سوار تاکسی اینا بشم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
یه نیم ست شیک بخر

اخه گوشواره و زنجیر پلاکم ست هست..یکی دوماه پیش همسرم خودش برام خریده..بخوام دوباره نیم ست بخرم بهش برمیخوره.

من اللن 4تا النگوی ظریف و آینه ای دارم فقط عروسیا و مهمونیا میندازم! میترسم طلا داشته باشم و راه بیف ...

شوهرمم همینو میگه.میگه النگو تگه خریدی مدام باید دستت باشه..مثل ویترین میشی.هم زشته هم خطرناک.

شوهرمم همینو میگه.میگه النگو تگه خریدی مدام باید دستت باشه..مثل ویترین میشی.هم زشته هم خطرناک.

یه سایز بزرگتر گرفتم راحت درمیاد از دستم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕