هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 عنوان لطفا نظر بدید 126 بازدید | 16 پست هفته بعد عروسی دعوتیم.یه مقدارپول دارم میخوام طلا بخرم..الان تکدست و زنجیر پلاک و گوشواره دارم .با پولم بنظرتون 3تا النگو بخرم همیشه دستم باشه بهتره..یا یه گردنبند که فقط برا جشن ها بندازم؟ ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑 1398/04/25 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رzaآ عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 1692 به نظرم النگو بخر همیشه ام دستت کن معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫
هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 من النگو دوست ندارم من تاحالا النگو نداشتم..دوسه بار خریدم ولی چون خیلی ظریف بودن و مثلا دوتا 3تا اصلا استفاده نکردم و فروختم ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78656 من تاحالا النگو نداشتم..دوسه بار خریدم ولی چون خیلی ظریف بودن و مثلا دوتا 3تا اصلا استفاده نکردم و ف ... نخر بنظرم تیکر تولد چهار سالگی پسرم
هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 Alango bekhar jelvash bishtare منم همینو میگم..همسرم میگه چون تک دست داری تو اون دستت هم النگو باشع یکم خزه..هرچند یه هفته س مدام میگه برو النگو ببین.امروز که دیدم و پسندیدم الان میگه میخوای یه گردنبند برداری که مجلسا استفاده کنی ؟دودلم کرد. ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑
delaramjooooooon عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3387 یه نیم ست شیک بخر گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 با پولم میشه یا 4تا زرده رو بخرم یا سه تا سفید و زرده رو...خودم سفید و زرده رو دوست دارم. ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑
پیتزاقارچومرغ عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6492 من تاحالا النگو نداشتم..دوسه بار خریدم ولی چون خیلی ظریف بودن و مثلا دوتا 3تا اصلا استفاده نکردم و ف ... من اللن 4تا النگوی ظریف و آینه ای دارم فقط عروسیا و مهمونیا میندازم! میترسم طلا داشته باشم و راه بیفتم تو خیابون و سوار تاکسی اینا بشم کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 یه نیم ست شیک بخر اخه گوشواره و زنجیر پلاکم ست هست..یکی دوماه پیش همسرم خودش برام خریده..بخوام دوباره نیم ست بخرم بهش برمیخوره. ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑
هرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 902 من اللن 4تا النگوی ظریف و آینه ای دارم فقط عروسیا و مهمونیا میندازم! میترسم طلا داشته باشم و راه بیف ... شوهرمم همینو میگه.میگه النگو تگه خریدی مدام باید دستت باشه..مثل ویترین میشی.هم زشته هم خطرناک. ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه. 💑
پیتزاقارچومرغ عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6492 شوهرمم همینو میگه.میگه النگو تگه خریدی مدام باید دستت باشه..مثل ویترین میشی.هم زشته هم خطرناک. یه سایز بزرگتر گرفتم راحت درمیاد از دستم کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕