2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو لیوان ارد سفید

چهار ق غ شکر

یک ق م پودر مخمر

یک ق م بکینگ پودر

دو پنس نمک

یه دونه تخم مرغ

دو ق غ کره

دو ق غ روغن مایع

و کمی شیر گرم

همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم بعد تا جایی شیر میریزیم که خمیرمون سفت نشه و شل هم نباشه به دست تمیز نچسبه صد مرتبه میکوبیم تا ورز بیاد

نیم ساعت استراحت میدیم پفش رو میگیریم دوباره استراحت میدیم نیم ساعت دیگه که موند فر رو گرم میکنیم از خمیر اندازه گردو برمیداریم وسطش هرچی دوست داشتیم میزاریم من خرما و هل و دلرچین و با کره تفت میدم بعد میکوبم با گردووسطش میزارم بعد میبندم و توی ظرف میزارم رومال میکنم و توی فر میزارم

دو لیوان ارد سفید چهار ق غ شکر یک ق م پودر مخمر یک ق م بکینگ پودر دو پنس نمک یه دونه تخم مرغ د ...

عاشق این کارام کاش همت کنم درست کنم ماه رمضون میخواستم نون درست کنم هنوز درست نکردم

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

چقدر توی فر باشه؟

من نمیدونم چرا ما هر بار که چیزایی تو این سبک درست میکنیم خیلیییی سفت و خشک میشه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
چقدر توی فر باشه؟ من نمیدونم چرا ما هر بار که چیزایی تو این سبک درست میکنیم خیلیییی سفت و خشک میشه

توی توستر و فر برقی ۱۸۰ درجه بیست دقیقه 

توی فر گازی ۱۶۰ کمتر از بیست دقیقه 

عزیزم ورز دادنش مهمه و اینکه اردش زیاد نباشه هرچی ارد زیاد باشه خشک و سفت میشه 

من کارم همینه قنادم و کامل براتون گفتم اگه طبق همین درست کنین عالی میشه

توی توستر و فر برقی ۱۸۰ درجه بیست دقیقه  توی فر گازی ۱۶۰ کمتر از بیست دقیقه  عزیزم ورز د ...

مرسی عزیزم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
چقدر توی فر باشه؟ من نمیدونم چرا ما هر بار که چیزایی تو این سبک درست میکنیم خیلیییی سفت و خشک میشه

بیست دقیقه 

بوی نون که پخش شد نشونه اماده شذنشه با خلال بزن اگه نچسبید امادش

الان همت کن و بپز کاری نداره از بیکاری و افکار بد و گوشی بهتره