2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر یه موضوعی خیلی کلافه بودم خواب دیدم حضرت زهرا بهم یه چیزی داد و یه چیزی گفت، بعد همون روز یه نفر گفت یه هدیه برای کسی گرفتم تو ببین خوبه یا نه؟ وقتی نشونم داد همون چیزی بود که تو خواب بهم داده بودن و من انقد شوکه شدم که مونده بود پس بیفتم بعدشم حرفی که بهم زدن درست از آب در اومد بر خلاف پیچ و تاب ها. 

همینجوری شانسی با اینکه امیدی نداشتم زنگ زذم یه جا برا کار. ادرس همون که میخواستم حقوق همون که میخواستم ساعت کار همون که میخواستم مزایای دیگه محیط امکانات خلاصه همه چی همونکه میخواستم. همونجوری ته دلم ارزوشو داشتم ولی به زبون نیاورده بودم. مصاحبه رفتم همه چی عالی پیشرفت از طرف اونام شاهرن اوکیه ولی هنوز بهم خبر نهایی رو ندادن خیلی ناراحتم انتظار دیوونه ام کرد. یعنی خبری نمیشه؟😢😢

من سر یه موضوعی خیلی کلافه بودم خواب دیدم حضرت زهرا بهم یه چیزی داد و یه چیزی گفت، بعد همون روز یه ن ...

چه جالب . منم همچین موضوعاتی واسم پیش اومده تاحالا .

منم کسی خبر نداره میخونم  فکر کنم بگم شاخ در بیارن از تعجب  برای حاجتم میخونم  دعا ...

انشالله عزیزم . فقط بهت یه نصیحت میکنم اگه چیزی از خدا میخوای دعاکن اما اصرار نکن واقعا گاهی وقتا به صلاح ادم نیست چیزی. من به شخصه تجربه کردم بارها که میگم . شعار نمیدم . انشالله که حاجتت به صلاحت باشه و بهش برسی