2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل یا وسطای تیر قرار بود به دنیا بیاد یک ماه چیه😐

اونو نمیدونم ولی خیلی وقته شنیدم اتفاقا بحثشم بود گفتن توکانادا بدنیاش آورد

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اوخی😍😍😍مبارک باشه قدمش واسشون😍

ایشاالله

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اسمش چیه؟

اینو نمیدونم 🤔🤔🤔

خدا کنه مث باباش بی نمک و مث ننه اش گوشت تلخ و خائن نشه

عزیزم پشت سر مردم تهمت  نزنیم و غیبت نکنیم

خوب نیس

هرکی هرچیه واسه خودش

هرکیو میزارن تو قبر خودش 

ولی من برنامه ی خندوانه رو خیلی دوس دارم😍

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
خائن چرا

رامبد جوان و سحر دولتشاهی که با هم بودن این نگار دوست سحر بوده و رفت و امد داشته خونه شون بعد کم کم از رامبد خوشش میاد و وارد رابطه دو نفره سحر و رامبد می شه در حقیقت ب دوستیش با سحر خیانت می کنه بعد که اون دو تا می ریزن رو هم سحر طلاق می گیره

رامبد جوان و سحر دولتشاهی که با هم بودن این نگار دوست سحر بوده و رفت و امد داشته خونه شون بعد کم کم ...

😂😂😂😂😂

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
واقعا؟! 

نه بابا این شایعه ها چبه باور میکنید اخه من از خنده روده بر شدم

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

سلام عزیزم خوبی فدات اگه 

ختم خواستی برای حاجت یا امواتت

ممنون میشم به اشناودوستاتم معرفیم کنی

ختم هرجز قران۱۰

چله یس۲۰۰

چله زیارت عاشورا۲۵۰

چله رحمن۲۰۰

رحمن و یس۳۰

ختم انعام۵۰

۱۰۰۰صلوت۱۰۰۰۰

چله واقعه برای رزق۸۰

ختم۱۰۰تاتوحید برای حاجت۵۰۰۰