2777
2789
دقیقا منم این مشکل و شنیدم خیلی ها باهاش دارند. سر همین قضیه موندیم بخریم یا نخریم. اخه ماشبن های ...

زیاد به چشم نمیاد بازم اگه کسی از اطرافیان داره خودتون بشینین پشتش

من دوستش دارم خداییش یکساله اذیتم نکرده

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
زیاد به چشم نمیاد بازم اگه کسی از اطرافیان داره خودتون بشینین پشتش من دوستش دارم خداییش یکساله اذیت ...

منم عاشق تیپشم خیلی  اسپرت و قشنگه .امید بخدا تا ببینیم قسمتمون چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچولو نسبت به ایکس 33.

اره منم اول میخواستم ایکس۲۲ بگیرم گفتم دخترونه تره ولی خود نمایندگیش گفت ایکس ۳۳ بهتره اون موقع ۷ میلیون تفاوت قیمت داشتن

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
شنیدم میگن تو سر بالای هم نمیتونه بره درسته؟

آره راستی اونم سخت میره

اگه ماشین دیگه ای نشسته باشی میفهمی

من از خود همون دوستم شنیدم میگفت ضعیفه

خودم تجربه ای درمورد این ماشین ندارم

به نظرم برو یکی از اینایی که تو دیوار گذاشته برای فروش ببین با فروشندش سوار شو یه دور بزن ببین چجوریه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
آره راستی اونم سخت میره اگه ماشین دیگه ای نشسته باشی میفهمی من از خود همون دوستم شنیدم میگفت ضعیفه ...

مرسی از راهنمایی تون عزیزم .خودم نمیخوام بخرم شوهرم میخواد بخره باید بهش بگم این مشکلات را داره

من یک سال میشه که این ماشین mvm 315 دارم وخیلی هم راضی هستم  مشکل گیر بکس هم ندارم پارسال پدرم برای قبولی دانشگاه واسم خرید
از نمایندگی فتاحی شماره نمایندگیشو می نویسم برات می تونی ازشون قیمت بگیری 

02166646530

مرسی از راهنمایی تون عزیزم .خودم نمیخوام بخرم شوهرم میخواد بخره باید بهش بگم این مشکلات را داره

به نظرم برو نمایندگیش از نزدیک بببینیدو  تازه بهتر می تونن راهنماییت کنن شاید هم نظرت عوض شد یه ماشین دیگه بخری شماره نمایندگی بران می زارم
02166646530/02166612005/تهران بلوار 45 متری  زرند پلاک 221 /نملیندگی فرخنده فتاحی