2777
2789

عزیزم به علائم توجه نکنید من دوستم ۲۱روز بعد از تزریق امپول پریود شد،خییلییی هم علائم شدید داشت ،مثل سینه دردو ترشح فراوان و....،بسپارید به خدا فقط

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عشقم کاری هم جز توکل کردن از دستمون برنمیاد

من خودم الان ۳۴سیکلمم،یعنی۴روز عقب زدم و تا دیشب هیچ علایمی نداشتم البته روز ۲۸سیکل لکه قهوه ای داشتم بعد پاک شدم،از دیشب هم لک دیدم مث خون ابع ودردای پریودی،انگاری یچی جلوشو گرفته که نیاد،فقط میگم اگه قراره پریود شم هرچی زودتر بهتر،دیگه کلافه شدم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
عزیزم من تو بارداری قبلیم hcg زدم و بی بی چکم ۶روز بعد موعدم مثبت شد به خودت استرس نده

إإإإ واقعا ؟؟!!!  خداکنه منم اینجوری باشم . 

الینا جون شما علائمی داشتید؟ آخه من هیچ علائمی نداشتم

إإإإ واقعا ؟؟!!!  خداکنه منم اینجوری باشم .  الینا جون شما علائمی داشتید؟ آخه من هیچ علائ ...

سینه هام از ده روز قبل پری متورم شدن و خیلی درد داشت فقط همین

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
من خودم الان ۳۴سیکلمم،یعنی۴روز عقب زدم و تا دیشب هیچ علایمی نداشتم البته روز ۲۸سیکل لکه قهوه ای داشت ...

مهر جونم ان شالله ک علائم بارداری باشه و پریود نشی به حق علی

مهر جونم ان شالله ک علائم بارداری باشه و پریود نشی به حق علی

توکل به خدا،هرچی خودش صلاح بدونه،هرچند که خیییلیییی دلم میخواد ولی راضیم به رضای خدا😊،شما هم ان ءشاءالله همین ماه نتیجه میگیری