2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم بیاین❎

262 بازدید | 14 پست

من ۱۵ روز از موعد پریودم میگذره تخمدان چپم درد و حرکات ریز حس میکنم . کلا واسه پریود هم حرکت تخمک ها رو از تخمدان چپم حس میکنم وقتیم حامله بودم بازم تخمدان چپم فعال بود راست اصلا هیچ حرکتی چه در زمان پریود و چه در حاملگی حس نکردم. استرس شدید دارم میترسم حامله باشم اخه اصلا شرایطشو ندارم ۲ دیسکم پاره شده و... بی بی چکم ۳ بار گذاشتم منفی بود ولی پریود نمیشم. توتاپیکای قبلی هم گفتم. ورزش و شروع کردم روزی ۱ساعت و نیم میگفتن شاید بخاطر ورزشه. وای الان ۱۵ روز بیشتر از موقع ام میگذره . چند روز پیشم دل درد و کمر درد داشتم ولی پری نشدم😭 به نظرتون حامله هستم؟ آمپول استروژن بزنم؟ بعد اگه حامله باشم چی بخورم سقط بشه اگه خانمی تجربه داشته مثل من و سقط کرده بیاد کمکم کنه دارم دیونه میشممم😭😭😭😭

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کیست ندارم شاید عفونت داشته باشم . حالا نمیدونم چرا پریود نمیشم😞😞😞

وای چرا برای یک پریود نشدی انقدر مریضی نسبت میدین ب خودتون‌.دکتر ک صحبت میکرد میگف پریودی بخاطر استرس شرایط اب و غذایی شرایط اب و هوایی افزایش و کاهش یهویی وزن همه اینا باعث میشه عقب جلو شه

نگران نباش اگر باردار بودی با تست مشخص میشد ولی برو و یه آزمایش خون بده و خیال خودت رو راحت کن

رفتم دکتر گفتم واسم بنویسه ازمایش شانس بد من بیمارستان آزمایش حاملگی نداشت 😑😑

👑
وای چرا برای یک پریود نشدی انقدر مریضی نسبت میدین ب خودتون‌.دکتر ک صحبت میکرد میگف پریودی بخاطر استر ...

کاهش وزن نداشتم ولی ورزش میکردم خیلی عرق میرختما لباسام شر شر عرق میومد ازش 

👑
کاهش وزن نداشتم ولی ورزش میکردم خیلی عرق میرختما لباسام شر شر عرق میومد ازش 

خب پس شاید بخاطر اون هس‌.من موقعی ک ورزش میرفتم لکه بینی ک داشتم بدتر میشد چون بنیه بدنم ضعیف هست