2777
2789
عنوان

بدنسازا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست

واااي منم ميخوام برم البته بايد دخترم ٦ ماهش بشه بعد برم 

دنبال يا باشگاه خوب سمت شهران ميگردم كسي ميشناسه؟!

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوایی لاغر شی یا چاق

پایین تنممو میخام پر کنم .دیروزم همش اسکات کار کردم .الان عضلات پام اینقدر درد میکنه نمیتونم راه برم

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

بعد از تمریناتت دوش اب گرم بگیر و تا یکی دوساعت بعدش شیر میل نکن .شیر باعث گرفتگی بیشتر عضلات بعد تمرین میشه .وقتی عضلاتت درد میگیره هر چی بیشتر تحرک کنی زودتر خوب میشی 

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 
وای منم .تازه من یک ماهه دارم میرم .دیروز یکم سنگین کار کردم الان اصلا نمیتونم تکون بخورم از درد

بدنم پاره پاره اس تمام عضلاتم کشیده شدن و پاره پاره خیلی درد دارم  

بدنم پاره پاره اس تمام عضلاتم کشیده شدن و پاره پاره خیلی درد دارم  

دقیقا منم همینحوریم .مربیم میگفت دوش اب گرم بگیر و ماساژ بده .اخه کسی هم نیس ماساژم بده  

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
درد بدنت بهتر شد؟امروز از مربیم پرسیدم گفت میتونی ایپو بروفن بخوری عضلاتت رو باز میکنه

آره خوب شدم همون یه جلسه درد داشتم هرچی بیشتر ورزش میکردم دردم بهتر میشد الان خیلی درد ندارم یه خورده بازوهام درد میکنه که عادیه